Τον Ιανουάριο οι εκλογές του Επαγγελματικού Συλλόγου ΠόρουLOGO-_._._._Ο Εμπορικός – Επαγγελματικός Σύλλογος Πόρου, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού – Επαγγελματικού Συλλόγου Πόρου, προγραμματίζει εντός του προσεχούς Ιανουαρίου τη πραγματοποίηση Εκλογών για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου καθώς και της Ελεγκτικής Επιτροπής.

Η ακριβής ημερομηνία θα ανακοινωθεί με ειδική πρόσκληση των μελών μόλις διοριστεί ο Δικαστικός Αντιπρόσωπος από το Ειρηνοδικείο Πόρου. Υποψηφιότητες για την εκλογή στο Διοικητικό Συμβούλιο και την Ελεγκτική Επιτροπή μπορούν να υποβάλλουν όλα τα εγγεγραμμένα μέλη που έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις. Η υποβολή των υποψηφιοτήτων γίνεται με έγγραφη αίτηση στον Γενικό Γραμματέα του Ε.Ε.Σ.Π κ. Δημήτρη Συξέρη (6970801255). Υπενθυμίζουμε πως στις εκλογές μπορούν να ψηφίσουν όσοι έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις, καθώς και όσοι εγγραφούν μέχρι την προηγούμενη ημέρα των εκλογών.

Με απόφαση του Δ.Σ δεν υποχρεούνται τα μέλη να εξοφλήσουν τις ετήσιες συνδρομές για τα έτη 2013 και 2014 λόγω της Οικονομικής Κρίσης. Η ετήσια συνδρομή για το 2015 έχει οριστεί στα 20 €.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Αναστάσιος Παπαχρήστου Πρόεδρος Ε.Ε.Σ.Π.

Δημήτρης Α. Συξέρης  Γενικός Γραμματέας Ε.Ε.Σ.Π
Σχολιάστε