Τι συνέβη στο ναυάγιο της μικρής αλιευτικής βάρκας την περασμένη ΤετάρτηIMG_20160127_111149Ένα   μικρό ερασιτεχνικό αλιευτικό  βαρκάκι  έπιασε  φωτιά   το   πρωί της Τετάρτης 27/1/2016 και κάηκε ολοσχερώς, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και στην φωτογραφία που δημοσιεύει αποκλειστικά το Porosnews.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ  μας, το ατύχημα έγινε παραλιακά κοντά στην περιοχή Γλύστρα μετά το Μοναστήρι. Ο ναυαγός Κ.Π. κατάφερε να βγει στα ρηχά με την βάρκα πριν επεκταθεί η φωτιά, κι από εκεί βγήκε πεζός σε δασικό μονοπάτι στον Πόρο.

Στη συνέχεια, η βάρκα φλεγόμενη απομακρύνθηκε προς την ακτή της Πελοποννήσου, αποπροσανατολίζοντας την έρευνα. Το   Λιμεναρχείο  του  Πόρου  που  ειδοποιήθηκε έσπευσε  με  το πλωτό περιπολικό του  στο σημείο, ενώ ζητήθηκε από τον θάλαμο επιχειρήσεων και η συνδρομή ελικοπτέρου.  Ωστόσο, όταν έφτασε το ελικόπτερο στον Πόρο, ο ναυαγός είχε ήδη βρεθεί και το ελικόπτερο επέστρεψε κατευθείαν στη βάση του.

Εκτός από το περιπολικό του Λιμεναρχείου, στην έρευνα έως τότε συμμετείχαν περίπου δέκα σκάφη, τα περισσότερα από τα οποία λέμβοι Πόρου – Γαλατά, αλιευτικά, καθώς και το σκάφος του Δημάρχου.
Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Dimitris says:

    Να γράψετε τα ονόματα όλων όσων έτρεξαν να βοηθήσουν, ειδάλλως είναι απλά προπαγάνδα για τον δήμαρχο.

  2. Αντώνης says:

    Σοβαρό ρεπορτάζ από το πιο αξιόπιστο Μέσο στον Πόρο. Δημήτρη μάλλον έχεις μπερδευτεί με τα άλλα ρεπορτάζ που έγραφαν ο,τι να ‘ναι για το περιστατικό, κάνοντας προπαγάνδα για το αυτονόητο του προϊσταμένου δημόσιας υπηρεσίας.
    Σοβαρέψου…

Σχολιάστε