Τη Δευτέρα του Πάσχα τα εγκαίνια του Εast Med Yacht Show – Poros 2013IMGP0464Στον Πόρο ανοίγει τις πύλες της για 12η συνεχή χρονιά η Ελληνική Διεθνής Έκθεση για τον Θαλάσσιο Τουρισμό ΄΄Εast Med Yacht Show – Poros 2013΄΄, η οποία θα διαρκέσει από τις 4 έως τις 9 Μαΐου.
Η φετινή Έκθεση που συμπίπτει χρονικά με την εορταστική περίοδο του Πάσχα έχει προσαρμόσει το πρόγραμμά της ώστε ναυλομεσίτες και επαγγελματίες του yachting από τη χώρα μας και όλο τον κόσμο να γνωρίσουν τα τοπικά έθιμα, και παράλληλα συμπεριλαμβάνει μια σειρά από εκδηλώσεις (σεμινάρια – διαλέξεις με θέματα του κλάδου) και τον καθιερωμένο Διαγωνισμό Gourmet Μαγειρικής με τη συμμετοχή των σεφ των σκαφών.
Θα είναι ανοικτή και επισκέψιμη από το Μ. Σάββατο, ενώ η επίσημη εγκαινίασή της θα γίνει την Δευτέρα του Πάσχα στις 19.30 από τους διοργανωτές: τον Πρόεδρο του Ελληνικού Συνδέσμου Μεσιτών και Εμπειρογνωμόνων Θαλαμηγών κ. Γεώργιο Κολλίντζα και τον Πρόεδρο της Ένωσης Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού κ. Αντώνιο Στελλιάτο, καθώς και από τον Δήμαρχο Πόρου Δημήτρη Στρατηγό.
Η έκθεση που τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού (ΕΟΤ) και του Δήμου Πόρου μετονομάστηκε φέτος σε East Med Yacht Show, καθώς φιλοδοξία των διοργανωτών είναι να εστιάσουν στο να καλύψουν την περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.
Aπό την Τετάρτη θα αρχίσουν να προσεγγίζουν το λιμάνι του Πόρου τα συμμετέχοντα σκάφη, ο αριθμός των οποίων θα ξεπεράσει τα 70, σύμφωνα με πληροφορίες των διοργανωτών οι οποίοι εκφράζουν την ικανοποίησή τους, καθώς οι συμμετοχές είναι αρκετές μια περίοδο όπου αρκετά από τα σκάφη έχουν νοικιαστεί για τις διακοπές του Πάσχα. Ο αριθμός των ναυλομεσιτών που θα συμμετάσχουν από την Ελλάδα και το εξωτερικό αναμένεται να ξεπεράσει τους 150.
EMYS'13_Invitation Print_pf
Σχολιάστε