Τα σοκάκια του Πόρου γέμισαν περιπατητές – Ραντεβού ξανά το φθινόπωροΜε τον περίπατο στα σοκάκια του Πόρου και την κορυφογραμμή της Σφαιρίας, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, την Κυριακή 23 Απριλίου, η πρώτη σεζόν των περιπάτων του Πόρου, από την Ομάδα Φίλων Πεζοπορίας και την πρωτοβουλία νέων «Σύνεργον».

Ο περίπατος στην Σφαιρία, περιελάμβανε την παρουσίαση του ιστορικού μηχανισμού του ρολογιού του Πόρου, και το πανέμορφο μονοπάτι των Αγίων Αναργύρων, στο νοτιότερο άκρο του νησιού.

Η δράση που ξεκίνησε το περασμένο φθινόπωρο, από την κ. Κωνσταντίνα Βλάχου και στη συνέχεια αγκαλιάστηκε από την πρωτοβουλία νέων «Σύνεργον», κέρδισε δεκάδες φίλους από τον Πόρο και τον Γαλατά, οι οποίοι έγιναν μια μεγάλη παρέα και γνώρισαν έναν άλλο, ανεξερεύνητο Πόρο.

Όλες οι πεζοπορίες που διοργανώθηκαν, στέφθηκαν από μεγάλη επιτυχία και δημιούργησαν ένα ενθαρρυντικό κλίμα στην προσπάθεια της ανάπτυξης του Πεζοπορικού Τουρισμού του Πόρου, που βρίσκεται στα σκαριά από τον Δήμο Πόρου.

Η μεγάλη συμμετοχή στους περιπάτους της ομάδας, μύησε δεκάδες συμπολίτες μας στην χαρά της πεζοπορίες και δημιούργησε εικόνες στα μονοπάτια του Πόρου, που έρχονται από την μελλοντική τουριστική ανάπτυξη για το καταπράσινο νησί μας.

Το ραντεβού για την επόμενη σεζόν, δόθηκε από την εμπνεύστρια των περιπάτων κ. Βλάχου, η οποία με μήνυμα της αναφέρει:

«Περάσαμε έναν υπέροχο χειμώνα με όμορφες πεζοπορικές διαδρομές…!!!!Ευχαριστούμε όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους που στηρίξανε με την παρουσία τους τη δραστηριότητα της πεζοπορίας στο νησί μας.!!!Δίνουμε το ραντεβού μας το φθινόπωρο για να περπατήσουμε και πάλι όλοι μαζί…!!!»

 
Σχολιάστε