Τα “έσπασε” η Φιλαρμονική του Π.Ν.IMGP9737Με αφορμή την εκδήλωση μνήμης και τιμής προς τον αείμνηστο Ναύαρχο Δημήτριο Κιοσσέ, την Παρασκευή 5 Ιουνίου η Φιλαρμονική του Πολεμικού Ναυτικού παρέλασε στον παραλιακό δρόμο του λιμανιού του Πόρου, από το κτήριο Συγγρού μέχρι το Αρχαιολογικό Μουσείο Πόρου. Η μπάντα στάθηκε στην πλατεία Κορυζή, και έπαιξε πέντε κομμάτια ενθουσιάζοντας τους τυχερούς που συγκεντρώθηκαν για να την ακούσουν.

IMGP9758

Όπως ήταν φυσικό, η ποιότητα της απόδοσης των κομματιών δεν προκάλεσε καμία έκπληξη, καθώς όπως είναι γνωστό, η Φιλαρμονική του Πολεμικού Ναυτικού, αποτελείται από κορυφαίους μουσικούς.

IMGP9787

Αυτό όμως που σίγουρα προκάλεσε ευχάριστη έκπληξη, τόσο στους ντόπιους, όσο και στους αλλοδαπούς τουρίστες, ήταν η επιλογή των μουσικών κομματιών, που εκτέλεσε η μπάντα.

IMGP9760

Η Φιλαρμονική ξεκίνησε με το θέμα από την δημοφιλή σειρά «Game of Thrones», συνέχισε με το soundtrack της ταινίας «Οι πειρατές της Καραϊβικής», ακολούθησαν δυο τραγούδια του Διονύση Σαββόπουλου και έκλεισαν με το «Ναυτάκι του Αιγαίου».

IMGP9758

Στην πλατεία του Μουσείου, είχαν στήσει τραπέζι με ποριώτικες λεμονάδες οι κυρίες του Συλλόγου «Ποριώτισσα» κερνώντας  τους μουσικούς της Φιλαρμονικής.

IMGP9752

Ο Δήμος Πόρου, ευχαριστεί τον Αρχηγό ΓΕΝ κ. Ευ. Αποστολάκη για την διάθεση της Φιλαρμονικής, τον Αρχιμουσικό και όλα τα μέλη της για την συμμετοχή και την προθυμία τους.

IMGP9794
Σχολιάστε