Τάκης Χατζηπέρος: Αναιτιολόγητα επίμονος ο Δήμος Πόρου για το παράνομο καταφύγιο ζώωνDSC_0580Μετά από πολύμηνη προσπάθεια και επιμονή του Δημάρχου Πόρου, η Π.Ε. Νήσων πήρε επιτέλους θέση για το θέμα του παράνομου καταφυγίου στον Αγ. Στέφανο Πόρου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, με έγγραφο του ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Τάκης Χατζηπέρος δηλώνει αναρμόδιος για το θέμα που έχει προκύψει και καλύπτει πλήρως τις υπηρεσίες της Περιφέρειας για την αδράνεια μηνών που επέδειξαν στην καταγραφή της κατάστασης του Αγ. Στεφάνου, επίσης ο κ. Χατζηπέρος  εγκαλεί τον Δήμαρχο, για την επιμονή που έχει επιδείξει μέχρι σήμερα, προκειμένου να κινητοποιηθούν οι υπηρεσίες της Περιφέρειας, ωστόσο παράλληλα, του κοινοποιεί την έκθεση της Κτηνιατρικής  Υπηρεσίας, την οποία ζητούσε επίμονα από τις αρχές Μαΐου ο κ. Δημητριάδης, και η οποία σύμφωνα με πληροφορίες, θα αποτελέσει καταλύτη για την αντιμετώπιση του προβλήματος από τον Δήμο Πόρου.

Ο κ. Χατζηπέρος δηλώνει αναρμόδιος, τόσο για το θέμα του παράνομου καταφυγίου, όσο και για το θέμα των φερτών υλικών στον Άγιο Στεφάνο και υποδεικνύει στον Δήμαρχο Πόρου να ενεργήσει εντός του πλαισίου του Νόμου και των αρμοδιοτήτων του.

Διαβάστε παρακάτω το έγγραφο του Αντιπεριφερειάρχη, όπως αναρτήθηκε από το mellon.gr.

Το θέμα αποκτά πλέον  πολιτική διάσταση την οποία θα παρακολουθήσουμε.

1234

 
Comments (10)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Γρηγόρης says:

  Απαράδεκτος είσαι ρε Οτζαλάν.Τρομάρα σου. Αλλά τέτοιος που είσαι ακόμα η ΝΔ κ το ΠΑΣΟΚ κάνουν κουμάντο εκεί μέσα.Μην βάλεις το χέράκι σου και βοηθήσεις τον Πορο. Μόνο Κήθυρα Ύδρα Σπέτσες για να βγεις βουλευτής. Μια φορά όμως κοιμάται ο Θεός…

 2. ΠΑΚΩΜΟ says:

  Μη μου τους κύκλους τάρατε κ. Αντιπεριφερειάρχα.

 3. Μαρία says:

  Κυρ Τάκη όσοι σε ξέρουμε καλά καθόλου εντύπωση δεν μας κάνει. Κυρά Τασούλα τράβα του λίγο το αυτί μπας και ξυπνήσει γιατί παίρνει κι εσένα μαζί του.

 4. Ελένη says:

  Σας απασχόλησε τις υπηρεσίες ο δήμαρχος Πορου κ. Χατζηπερο? Γνωρίζει η κ. Δούρου οτι ενοχλούνται οι υπηρεσίες σας απο τους δημάρχους της Περιφερειακης της Ενοτητας? Το καμπανάκι απο τους Ποριωτες το ακούτε κ. Αντιπεριφερειάρχη?

 5. Eλενη ΚΑΝΑΤΣΊΔΗ says:

  Δεν πιστεύω στα μάτια μου κ.Χατζηπέρο! Ξαναδιαβάστε την τελευταία παράγραφο του εγγράφου σας και αναλογιστείτε!Σχεδόν εγκαλείτε τον Δήμαρχο γιατί επιμένει να λύσει ένα πρόβλημα που απασχολεί όλη την κοινωνία του Πόρου και ζητάει τη βοήθειά σας?Και τον απειλείτε ότι αν συνεχίσει έτσι, η συμπεριφορά του θα θεωρηθεί καταχρηστική και κατά παράβαση της αρχής της χρηστής διοίκησης? Δικά σας λόγια είναι αυτά? Είναι συμπεριφορά πολιτικού αυτή? Πάντως αλήθεια φοβηθήκαμε!!!

 6. christos says:

  Είσαι πολύ λίγος για τον πόρο κύριε ΤΙΠΟΤΑ !!!!!!!!

 7. Γιώργος says:

  Αν δεν υπάρχει κορδελα για κοψιμο δεν ενδιαφερεται ο Χατζηπέρος.
  Ούστ ρε εισαι κι απ τον Πόρο

 8. Ειρήνη says:

  Κυρια Κανατσιδη,
  Εφόσον ο Αντιπεριφερειάρχης εχει επανηλειμμένα απαντήσει ότι τα αδέσποτα ειναι ευθύνη του δήμου φυσικά μετά απο ένα χρόνο διαπραγματεύσεων καταντάει χαζή η όλη υπόθεση ! Όσο για εσάς διαβάστε τον νόμο για την επόμενη φορά που θα χρειαστεί να πείτε την άποψη σας, γιατί την τελευταία φορά δεν ήσασταν ούτε εσείς ούτε οι υπόλοιποι ενημερωμένοι για το θέμα ! Και όσο για πολιτική συμπεριφορά μου αρκεί η δίκη σας τελευταία ειρωνική πρόταση “φοβηθήκαμε” !!!! Δείχνει ποσό πολύ πιστεύετε στις νόμους του κράτους !!! Συνέλθετε δημοκρατία έχουμε και όλοι υπακούμε στους νόμους της

 9. ΣΙΜΕΛΑ says:

  Κ.ΚΑΝΑΤΣΙΔΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΤΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ.. Ο.ΧΑΤΖΗΠΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΚΟΠΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ..ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΕΦΙΚΤΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΗ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ..ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΙΝ ΤΩΝ ΠΟΡΙΟΤΩΝ..ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΜΕ ΟΤΙ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ..ΚΡΙΜΑ.ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΣ..ΟΥΔΕΙΣ ΠΙΟ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΑ….

 10. sferos says:

  Στην πολιτική, διαδέχεται κανείς ηλίθιους και αντικαθίσταται από ανίκανους.

Σχολιάστε