Σύσκεψη του Ε.Ε.Σ.Π. με ξενοδόχους και τουριστικούς πράκτορες του ΠόρουLOGO-_._._._

Το Δ.Σ. του Εμπορικού Επαγγελματικού Συλλόγου Πόρου, εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

Τη Κυριακή 2 Οκτωβρίου, διεξήχθη σύσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Επαγγελματικού Συλλόγου Πόρου με Ξενοδόχους και Τουριστικούς Πράκτορες του νησιού.

Στη σύσκεψη, η οποία είχε ως αντικείμενο τον σχεδιασμό συγκεκριμένων ενεργειών και προτάσεων διαφημιστικής προβολής του Πόρου προς την  Περιφέρεια Αττικής και τον Δήμο Πόρου, συμμετείχαν οι:

 

κ.Κυριάκος Μάνεσσης (New Aegli Hotel, Manessi Hotel),

κ.Γιώργος Βουρδαχάς (Golden View Hotel),

κ.Σωτήρης Κουβαράς (Greek Sails),

κ.Βασίλης Τσαρούχας (Xenia Poros Image),

κ.Σάκης Παπαμήτρου (Saronic Gulf Travel),

κα.Νίκη Χατζηπέρου (Marinos Tours),

κ. Στάθης Αλεξόπουλος (Greek Island Tours),

κ. Τάκης Αλεξόπουλος (Saga Hotel, Έφορος Δημοσίων Σχέσεων Ε.Ε.Σ.Π.) και

κ. Γρηγόρης Μαστοπέτρος (Υπεύθυνος Τομέα Προσέλκυσης Επισκεπτών του Ε.Ε.Σ.Π.), ενώ τη στήριξη τους στις πρωτοβουλίες του Ε.Ε.Σ.Π. εξέφρασαν ο κ. Σπύρος Λάζαρης (Sirene Blue Resort) και ο κ. Νεκτάριος Σταύρου (Poros Tours), οι οποίοι δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν.

 

Η σύσκεψη, την οποία συντόνισε ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ.Π. κ. Δημήτρης Συξέρης, έγινε σε εξαιρετικό κλίμα και έπειτα από γόνιμη ανταλλαγή απόψεων καθορίστηκε το πλαίσιο των δράσεων που είναι απαραίτητες για την ενίσχυση του Τουρισμού στο νησί και την ευρύτερη περιοχή σε συνέργεια με την Περιφέρεια Αττικής και τον Δήμο Πόρου.

 

Οι προτάσεις του Ε.Ε.Σ.Π. σε συνεργασία με τους Ξενοδόχους και τους Τουριστικούς Πράκτορες του Πόρου, θα συζητηθούν σε συνάντηση με την Πολιτική Ηγεσία της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Πόρου, την  οποία έχει ζητήσει ο Ε.Ε.Σ.Π.

 

Το Διοκητικό Συμβούλιο του Ε.Ε.Σ.Π.
Σχολιάστε