Σύσκεψη για την νέα αντιπυρική περίοδο στο ΝαύπλιοΦωτό: Από τα Αργολικά Νέα

Φωτό: Από τα Αργολικά Νέα

Ο Δήμος Πόρου, εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο τύπου:
Την Παρασκευή 12 Απριλίου ο Δήμαρχος Πόρου Δημήτρης Στρατηγός έλαβε μέρος στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Βουλευτικό Ναυπλίου για την νέα αντιπυρική περίοδο, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Πάτροκλου Γεωργιάδη, του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστρατήγου Σωτήρη Γεωργακόπουλου, του Διοικητή Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πελοποννήσου Αντιπυράρχου Κωνσταντίνου Γιόβα, του Διευθυντή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ναυπλίου κ. Μπελογιάννη, του Προϊσταμένου του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Τροιζήνας κ. Ανδρέα Κουτρούλη, πολιτικών και τοπικών αρχών.
Όσον αφορά την περιοχή μας, ο κ. Δήμαρχος αφού παρουσίασε το αντιπυρικό έργο του Δήμου μας και τον εξοπλισμό που διαθέτουμε, ζήτησε την παραμονή πυροσβεστικού ελικοπτέρου στο Κ.Ε. Πόρος και την διαμονή πεζοπόρου τμήματος, ούτως ώστε να μπορούν να επέμβουν ταχύτερα και αποτελεσματικότερα στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Πελοποννήσου και των νησιών σε περίπτωση εκδήλωσης πυρκαγιάς.
Κατά γενική ομολογία η σύσκεψη αυτή ήταν η πιο επιτυχημένη από άποψη οργάνωσης, καθώς συμμετείχαν όλοι οι επιχειρησιακοί φορείς.
Σχολιάστε