Σύλλογος Πολιτών και Καταναλωτών Πόρου: Αρκετά με την υποβάθμιση της ζωής μαςΔιαμαρτυρία για το κλείσιμο της Δ.Ο.Υ Πόρου, εκφράζει με ανακοίνωση του ο Σύλλογος Πολιτών και Καταναλωτών Πόρου.
Ο Σύλλογος τονίζει πως το ποτήρι έχει ξεχειλίσει με την υποβάθμιση των υπηρεσιών του νησιού, τόσο σε τομείς εξυπηρέτησης του κοινό, όσο και στους τομείς της Υγείας, Παιδείας και Μεταφορών. Ο Σύλλογος δηλώνει τη συμμετοχή του σε κάθε μορφή κινητοποιήσεων και εκφράζει την αλληλεγγύη του στους εργαζομένους της Δ.Ο.Υ.
Η Ανακοίνωση – Διαμαρτυρία έχει ως εξής:

Με οργή και αγανάκτηση πληροφορηθήκαμε ότι ο τόπος μας πρόκειται να δεχτεί άλλο ένα προαποφασισμένο και ηθελημένο πλήγμα. Αυτή τη φορά η υπηρεσία η οποία παύει να μας παρέχεται είναι η εξυπηρέτηση μας από την τοπική Δ.Ο.Υ.
Η κυβέρνηση στα πλαίσια μιας συστηματικής απαξίωσης της χώρας, μετά από τον συγκοινωνιακό αποκλεισμό των νησιών, αποφάσισε να κλείσει και τις Δ.Ο.Υ πολλών περιοχών της Ελλάδας.
Η περιοχή της Τροιζηνίας έχει ήδη δεχτεί αρκετά πλήγματα. Κλείσιμο ΔΕΗ και ΟΤΕ, θεαματική μείωση των δρομολογίων των πλοίων με παράλληλη αύξηση των εισιτηρίων, απαξίωση του Κ.Υ. Γαλατά, δυσλειτουργίες στα ιατρεία του Πόρου και το ΚΔΑΠ, μείωση ή και κατάργηση επιχορηγήσεων αναγκαίων για τη βιωσιμότητα του τόπου. Πλήγματα σημαντικά για εμάς, αναίμακτα γι αυτούς.
Πλέον δηλώνουμε ότι δεν πρόκειται να ανεχτούμε άλλη υποτίμηση της ζωής και της νοημοσύνης μας. Τις ενέργειες που σαν αποτέλεσμα έχουν την απαξίωση του τόπου μας από δω και στο εξής τις θεωρούμε «εχθρικές ενέργειες» και ως τέτοιες θα τις αντιμετωπίζουμε. Είναι καιρός να καταλάβουν οι κυβερνώντες, ότι εργοδότης τους είναι ο λαός και ότι εντολές του εργοδότη τους πρέπει να τις πραγματοποιούν γιατί υπάρχει και η «απόλυση».
Η συμμετοχή του Συλλόγου Πολιτών και Καταναλωτών Πόρου στις κινητοποιήσεις ενάντια στο κλείσιμο της Δ.Ο.Υ. Πόρου θεωρείται αυτονόητη. Αυτονόητη επίσης πρέπει να θεωρείται και η συμπαράσταση μας στις κινητοποιήσεις των συμπολιτών μας, εργαζομένων στην Δ.Ο.Υ Πόρου.
Η ΑΝΟΧΗ ΜΑΣ ΤΕΛΕΊΩΣΕ. ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΠΑΝΑΝΤΙ ΣΑΣ.
Ο Πρόεδρος
Βίκος Ευάγγελος
Ο Γραμματέας
Μπορμπαντωνάκης Σπυρίδων
Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Παν. Χατζηπέρος says:

    ΜΠΡΑΒΟ για την πρωτοβουλία.
    ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ σ’όλα τα επίπεδα.
    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ………….

  2. Γιάννης Γκούμας says:

    Και πάλι δεν καταλαβαίνουν, ή έτσι λένε. Τους πονάνε τρία πράγματα: η καρέκλα τους, η περιουσία τους και η ασφάλεια για την σωματική τους ακεραιότητα. Αυτά να τους πάρουμε.

Σχολιάστε