Συνυπογράφει το ψήφισμα της ΚΕΔΕ για την ΠΝΠ ο Δήμος Πόρου – Την Παρασκευή αποφασίζει και ο Δήμος Τροιζηνίας – Μεθάνων110115144741_1570Σε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πόρου, συζητήθηκε το θέμα της έγκρισης ψηφίσματος του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ αναφορικά με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για την μεταφορά των ταμειακών διαθέσιμων στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Το ψήφισμα εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία. Μειοψήφησαν οι κ.κ. Γκιών, Χαρακλάνης και Κανατσίδη.

Εντωμεταξύ όπως ανακοινώθηκε από τον Δήμο Τροιζηνίας – Μεθάνων, θα πραγματοποιηθεί έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου  στο Αμφιθέατρο Γυμνασίου Γαλατά την 24η Απριλίου  2015 ημέρα  Παρασκευή     και ώρα 19:00 μ.μ, με θέμα επίσης το Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που αφορά την Μεταφορά των Ταμειακών Διαθεσίμων του Δήμου μας στην Τράπεζα της Ελλάδος.
Comments (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. nikos says:

  Μα φυσικά. Οι κομμουνιστες του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημοσιοι Υπαλληλοι και συνταξιουχοι ολοι, ως στρατευμενοι δεν εχουν κανενα προβλημα να ξεπουλησουν τον τοπο που τους εκανε δημοτικους συμβουλους, για να στηριξουν την φαιδροτερη κυβερνηση ολων των εποχων. Και σιγουρα θα πουν οτι ειναι και πατριωτες..

 2. Σωστή η στάση (αναμονής) των τριών μειοψηφισάντων συμβούλων. Πιθανόν βιάστηκαν οι …αντάρτες περιφερειάρχες και δήμαρχοι – ο χρόνος θα το δείξει.
  Τελευταία είδηση, μετά την σημερινή συνάντηση του πρωθυπουργού με τους εκπροσώπους της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας:

  «Είχαμε μια ουσιαστική, πραγματική και χρήσιμη συνάντηση με τον πρωθυπουργό. Πήραμε την πολιτική διαβεβαίωση ότι το μέτρο αυτό είναι έκτακτο και προσωρινό και συνεπώς θα αλλάξει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα με τροπολογία» δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΝΠΕ Κώστας Αγοραστός.

  «Από τη στιγμή που είναι έκτακτο αλλάζουν και οι αποφάσεις μας» συμπλήρωσε ο κ. Αγοραστός καθώς το Δ.Σ. της ΕΝΠΕ θα προχωρήσει αργότερα σε έκτακτη συνεδρίαση.

  Από τη στιγμή που μας μίλησε καθαρά, ό,τι εργαλείο χρειάζεται η χώρα για να λήξει η διαπραγμάτευση θα το δώσουμε, συμπλήρωσε ο κ. Αγοραστός.

  Κατά τα λοιπά, αξίζει να σημειωθεί ότι ανάμεσα στους δημάρχους και τους περιφερειάρχες που διαμαρτύρονται, και δηλώνουν ότι δεν θα υπακούσουν, είναι κι αυτοί που μέχρι την 25η Ιανουαρίου απαιτούσαν, με την στάση ή τις δηλώσεις τους, υπακοή στους νόμους. Αυτοί που κουνούσαν το δάχτυλο στους πολίτες όταν συμμετείχαν σε διαμαρτυρίες για τις περικοπές στους μισθούς, στις συντάξεις, στην Παιδεία, στην Υγεία, στην Κοινωνική Προστασία – περικοπές μέσω ΠΝΠ. Η υποκρισία είναι χαρακτηριστικό τους, όπως είναι χαρακτηριστικό και των όψιμων τιμητών των ΠΝΠ.

 3. Κ.Φ. says:

  Κατερίνα μου μιλάς για υποκρισία και αλλαγή στάσης ορισμένων.

  Ομως μην ξεχνάς και άλλους που φωνασκούσαν για τοκογλύφους, ελεγαν “δεν πληρώνω” και τώρα κάνουν την πάπια για τη μεταφορά των χρημάτων των αγροτων αρχικα των δημοτών τελευταία προκειμένου να πληρωθούν οι τοκογλυφοι.

  Πριν μιλήσεις λοιπον για τέτοιες συμπεριφορές, ριξε καμια ματια στον καθρέφτη σου.

 4. Κ.Φ.,
  την έριξα την ματιά στον καθρέφτη μου, αλλά δεν μου έδειξε να έχω αλλάξει απόψεις για τους τοκογλύφους. Όσο για το “Δεν Πληρώνω” εξοφλώ εγκαίρως τις “υποχρεώσεις” μου, ακόμα και που απαιτούν με χαράτσια και ένφια, να πληρώνω ενοίκο για το ίδιο μου το σπίτι.

  Οι μόνες διαμαρτυρίες “ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ” που συμμετείχα, ήταν αυτές που αφορούσαν στην αύξηση των διοδίων των εργολάβων, και στα 2 δις κρατικής ενίσχυσης προς τους εργολάβους, που ΠΑΛΙ οι φορολογούμενοι πολίτες τα πλήρωσαν.

Σχολιάστε