Συνεχίζονται οι βλάβες στα Φ/Ν – Με ταξί από τον Γαλατά σε νοσοκομείο της Αθήνας καρδιοπαθής από την Ύδραvideos 064Οι βλάβες των flying dolphin που εκτελούν τα δρομολόγια στον Αργοσαρωνικό, είναι τόσο συχνές που δεν αποτελούν, πλέον, είδηση.
Τις τελευταίες ημέρες, έχουν παρουσιαστεί βλάβες στα υδροπτέρυγα της γραμμής, σε τουλάχιστον δυο περιπτώσεις. Μάλιστα στο δρομολόγιο της Παρασκευής, από την Ύδρα προς τον Πειραιά, τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν ιδιαιτέρως σοβαρά, καθώς το πλοίο μετέφερε διακομιδή καρδιοπαθούς γυναίκας, με προορισμό νοσοκομείο της Αθήνας.
Το υδροπτέρυγο, ταξίδεψε από την Ύδρα με πολύ χαμηλή ταχύτητα μέχρι το λιμάνι του Πόρου. Εκεί αποφασίστηκε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει το ταξίδι του στον Πειραιά, και η καρδιοπαθής γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες, διακομίστηκε στην Αθήνα με ταξί από το Γαλατά, συνοδευόμενη από τρία άτομα, ανάμεσα τους και ο καρδιολόγος, όπου της κρατούσε μέσα στο ταξί το οξυγόνο.
Εντωμεταξύ, σύμφωνα με δελτίο τύπου του Λιμενικού Σώματος, μηχανική βλάβη παρουσιάστηκε στο Ε/Γ-Υ/Γ ”F/D XVΙΙ” Ν.Π.11483, πρωινές ώρες της Κυριακής 11.1.2015, ενώ εκτελούσε δρομολόγιο από Πόρο προς Πειραιά, με έντεκα (11) επιβάτες.
Ειδικότερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ύδρας, κατά την διάρκεια του απόπλου του ”F/D XVΙΙ” από το λιμένα Ύδρας, διαπιστώθηκε θραύση ελάσματος στηρίξεως υδραυλικών στρέψεως πηδαλίου.
Το ”F/D XVII” επέστρεψε στο λιμένα Ύδρας, όπου αποβιβάστηκαν με ασφάλεια οι επιβάτες, οι οποίοι προωθήθηκαν στον προορισμό τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του, μέχρι προσκομίσεως βεβαιωτικού αξιοπλοΐας και διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα.
Σχολιάστε