Συνεργασία του Ε.Ε.Σ.Π. και της Ρ. Δαρσινού για δωρεάν διαφήμιση ποριώτικων επιχειρήσεωνferryΑπό τον Εμπορικό & Επαγγελματικό Σύλλογο Πόρου, λάβαμε την ακόλουθη ανακοίνωση:

“Ο Εμπορικός-Επαγγελματικός Σύλλογος Πόρου, εκπροσωπώντας θεσμικά περισσότερες από 190 επιχειρήσεις του νησιού, ξεκινάει συνεργασία με την Κοινοπραξία που διαχειρίζεται τα Φερρυμποτ ΚΥΡΙΑΚΗ & ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Δ, στη πορθμειακή γραμμή Πόρου-Γαλατά, για την δωρεάν διαφήμιση των επιχειρήσεων- μελών του σε ειδικούς χώρους των συγκεκριμένων πλοίων.

Έπειτα από σχετική πρόταση του Δ.Σ του Ε.Ε.Σ.Π. την οποία αποδέχτηκε άμεσα η Πρόεδρος της Κοινοπραξίας κα. Ελευθερία Δαρσινού, θα παραχωρηθούν δωρεάν στον Εμπορικό-Επαγγελματικό Σύλλογο Πόρου για όλη τη διάρκεια του έτους, ειδικοί χώροι στο εσωτερικό της πλατφόρμας κάθε σκάφους για την τοποθέτηση διαφημιστικών πικακίδων των επιχειρήσεων.

Κάθε επιχείρηση θα αναλάβει μόνο την εκτύπωση της διαφημιστικής της πινακίδας επιλογής της, ενώ δεν θα υπάρχει άλλο κόστος μιας και η τοποθέτηση θα γίνει από στελέχη του Συλλόγου. Οι θέσεις των διαφημιστικών πινακίδων, είναι συνεχώς ορατές από τους οδηγούς και επιβάτες των αυτοκινήτων και θα συμβάλλουν στην αναγνωρισιμότητα των επιχειρήσεων στους επισκέπτες του νησιού.

Επίσης συμφωνήθηκε, κατά την καλοκαιρινή περιόδο και ειδικά τα Σαββατοκύριακα, να γίνεται στα πλοία διανομή ενημερωτικού εντύπου που ετοιμάζει ο Σύλλογος για την ανάδειξη των επιχειρήσεων και των τοποθεσιών του Πόρου και της ευρύτερης Τροιζηνίας (Λεμονοδάσος, Ναός του Ποσειδώνα, Τροιζήνα, Διαβολογέφυρο, Μέθανα κλπ).

Το Δ.Σ του Ε.Ε.Π.Σ. ευχαριστεί την κα Δαρσινου για την απόφαση της αυτή που θα συμβάλλει στην ισότιμη προβολή των επιχειρήσεων του Πόρου. Για την σωστή ενημέρωση των επιχειρήσεων και εκδήλωση ενδιαφέροντος για τη δωρεάν διαφήμιση, θα σταλεί τις επόμενες ημέρες σχετική επιστολή του Ε.Ε.Σ.Π. σε όλα τα μέλη του Συλλόγου.”
Σχολιάστε