Συνάντηση- παρουσίαση του προγράμματος τουριστικής προβολής της Περιφέρειας ΑττικήςΑπό τον Δήμο Πόρου, εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

Δελτίο Τύπου
Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Την Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012 ο Δήμαρχος Πόρου Δημήτρης Στρατηγός συμμετείχε στην συνάντηση που διοργάνωσε ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιάννης Σγουρός και συντόνισε ως εκπρόσωπός του ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Δημήτρης Κατσικάρης, κατά την οποία η ανάδοχος εταιρεία παρουσίασε το πρόγραμμα τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Αττικής.
Στην συνάντηση παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Πόρου κ. Ζεντέλης, ο κ. Σπύρος Λάζαρος ως εκπρόσωπος των Ξενοδόχων, ο κ. Στάθης Αλεξόπουλος ως τουριστικός πράκτορας και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων Πόρου – Γαλατά κ. Μπάμπης Τσούκας, καθώς επίσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγίνης κ. Πέτρος Πετρίτης, εκπρόσωπος του Δήμου Ύδρας και οι Πρόεδροι των Ξενοδόχων Αιγίνης, Ύδρας και Σπετσών.
Όλοι οι συμμετέχοντες εξέφρασαν τις απόψεις τους και ζήτησαν την άμεση προβολή της περιοχής στην προσπάθεια προσέλκυσης τουριστών από το εσωτερικό και το εξωτερικό με στόχευση σε νέες αγορές.
Ο Δήμαρχος Πόρου, αφού εξέφρασε και προφορικά την ανάγκη για άμεση προβολή του τόπου μας, ώστε να μη χαθεί η φετινή τουριστική περίοδος που είναι κρίσιμη για την επιβίωση των επαγγελματιών του τουρισμού, κατέθεσε γραπτό υπόμνημα για την Τουριστική Προβολή του Δήμου Πόρου.
Με την αίσθηση ότι για πρώτη φορά επιχειρείται μια οργανωμένη προβολή της ευρύτερης περιοχής, οι συμμετέχοντες δήλωσαν πρόθυμοι να συνεχίσουν να ανταλλάσουν απόψεις και να καταθέτουν προτάσεις που θα συμβάλλουν στην ανάδειξη και προβολή της Αττικής και του ελληνικού τουρισμού γενικότερα.

Επισυνάπτονται σε αρχείο pdf:
Το υπόμνημα του Δήμου Πόρου για την Τουριστική Προβολή που κατατέθηκε κατά την συνάντηση της 29-3-2012 .
Το έγγραφο του Δημάρχου Πόρου προς τον Περιφερειάρχη Αττικής για την Τουριστική Προβολή της περιοχής (19-3-2012)
Σχολιάστε