Συνάντηση Γεωργιάδη – Μωρόπουλου για το Κ.Υ. ΓαλατάIMG_0343Τον Υπουργό Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη συνάντησε εχθές Τετάρτη 17/7, στο Υπουργείο Υγείας, ο Πρόεδρος  της Διοικούσας Επιτροπής του Κ.Υ. Γαλατά και Πρόεδρος  του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πόρου κ. Δημήτρης Μωρόπουλος,  με θέμα τα προβλήματα του Κ.Υ. Γαλατά καθώς και του Π.Ι. Πόρου.
Κύριο θέμα της συνάντησης ήταν το πολύ μεγάλο πρόβλημα της έλλειψης πληρωμάτων ασθενοφόρου ( οδηγών ασθενοφόρου ), στο Κ.Υ. Γαλατά, καθώς και γενικότερα η ανάγκη πλήρωσης όλων των κενών θέσεων σε ανθρώπινο δυναμικό, και σε υλικοτεχνικά μέσα.
Στον Κύριο Υπουργό κατατέθηκαν εκ νέου τα ψηφίσματα των Δημοτικών Συμβουλίων  Τροιζηνίας και Πόρου, σχετικά με τα προβλήματα του Κέντρου Υγείας  και των Περιφερειακών Ιατρείων, καθώς και σχετικές επιστολές που έχουν αποσταλεί κατά το παρελθόν
Ο Κος Υπουργός έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρων για τα προβλήματα του Κέντρου Υγείας Γαλατά και τις ανάγκες της ευρύτερης περιοχής, και δεσμεύτηκε ότι άμεσα θα λυθεί το πρόβλημα  της πλήρωσης των κενών θέσεων των Πληρωμάτων Ασθενοφόρου ( οδηγών ασθενοφόρου )  και θα δρομολογηθούν και οι όποιες άλλες ελλείψεις. Να σημειώσουμε πως πριν λίγες εβδομάδες, ο Υπουργός Υγείας έχει δεσμευτεί, έπειτα από ερώτηση της βουλευτού Πειραιά της ΔΗΜΑΡ κ. Μαρίας Ρεπούση, να βρει μια λύση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Κ.Υ. Γαλατά.
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Γιάννης Γκούμας says:

    Έγινε ολόκληρη συνάντηση για να εξηγήσουν στον υπουργό ότι λείπουν ένας αριθμός ατόμων από το προσωπικό…. η συνάντηση πόσα δευτερόλεπτα κράτησε; Πάλι δεν δούλευε το φαξ του υπουργείου ή μήπως πήγαν να εξηγήσουν του υπουργού ότι η κάθε βάρδια κρατάει 8 ώρες, οπότε στο 24ωρο θες τριπλάσια άτομα; Άντε και άλλο ένα άτομο γιατί η βδομάδα έχει 5-6 βάρδιες. Επίσης η κυρία Ρεπούση είχε ρωτήσει ακριβώς το ίδιο πριν μερικούς μήνες. Ο υπουργός προφανώς δεν είχε καταλάβει τότε τι τον ρωτήσανε, και τώρα που του το είπαμε με πιο κατανοητό τρόπο για αυτόν, δεσμεύτηκε να βρει λύση. Να τον ρωτήσουμε του χρόνου αν έβγαλε άκρη ή ακόμα δεν έχει καταλάβει το πρόβλημα. Να στείλουμε κι άλλη αντιπροσωπεία να του εξηγήσει. Ίσως να του στείλουμε και κανένα φέρετρο και να του εξηγούμε ότι αυτός ο άνθρωπος θα ζούσε αν κατάφερνε να βρει λύση.

Σχολιάστε