Συμμετοχή του Εμπορικού & Επαγγελματικού Συλλόγου Πόρου στις αποκριάτικες εκδηλώσειςCARNIVAL PARTY 1-3-2014Ο Εμπορικός-Επαγγελματικός Σύλλογος Πόρου (Ε.Ε.Σ.Π), εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως “εκπροσωπώντας θεσμικά το σύνολο των Επιχειρήσεων και των Επαγγελματιών του νησιού, συμβάλλει με τις δράσεις του και στην διαρκή βελτίωση της Ποιότητας Ζωής Κατοίκων και Επισκεπτών του νησιού.

Στα πλαίσια αυτά και έπειτα από σχετική πρόταση του Δημάρχου Πόρου, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Ε.Σ.Π αποφάσισε να συνδιοργανώσει τη φετινή Αποκριάτικη εκδήλωση «Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού» η οποία διεξάγεται με επιτυχία τα τελευταία χρόνια από τον Δήμο και την ΔΗΚΕΠ. Ο Ε.Ε.Σ.Π ανέλαβε εκτός των άλλων την εξεύρεση των δώρων που θα αποτελέσουν τον φετινό «Θησαυρό» τα οποία και αποτελούν προσφορά των επιχειρήσεων του Πόρου.

Επιπρόσθετα, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε την διοργάνωση Ανοικτού σε κατοίκους και επισκέπτες Αποκριάτικου Μασκέ Πάρτι με Μουσική, Χορό και πολύ κέφι το Σάββατο 1 Μαρτίου 6.30 μμ. στη Πλατεία του Δημαρχείου Πόρου. Τη μουσική κάλυψη της εκδήλωσης έχουν αναλάβει επιχειρήσεις διασκέδασης του Πόρου – Μέλη του Ε.Ε.Σ.Π, ενώ έμπειρη ομάδα κλόουν θα διασκεδάζει τους μικρούς μας φίλους.

Στο πάρτι θα γίνει βράβευση της καλύτερης μεταμφίεσης διαγωνιζόμενης Ομάδας στην οποία ο Ε.Ε.Ε.Σ. θα προσφέρει ένα νικητήριο εορταστικό γεύμα.

Σε περίπτωση βροχής έχει προγραμματιστεί το πάρτι να γίνει στο κτήριο Συγγρού”.
Σχολιάστε