Συμμετοχή του Δήμου Πόρου στην έκθεση Greek Travel ShowΟ Δήμος Πόρου εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο τύπου: 

“Ο Δήμος Πόρου έδωσε δυναμικά το παρών στο περίπτερο της Περιφέρειας Αττικής, στην Έκθεση Greek Travel Show, η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 19 έως τις 21 Μαΐου στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo στο Μαρούσι.

Οι επισκέπτες ενημερώθηκαν για τον προορισμό μας μέσω έντυπου υλικού, του επίσημου τουριστικού ηλεκτρονικού οδηγού “Poros Island my Guide”, αλλά και από συνεχή προβολή του επίσημου video του Δήμου Πόρου. Επίσης, είχαν την ευκαιρία να γευτούν παραδοσιακά ποριώτικα κεράσματα που μας πρόσφεραν τα ζαχαροπλαστεία «Γλύκισμα» & «Βεσσαλά».

Τον Δήμο Πόρου εκπροσώπησε το μέλος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης του Δήμου, Τάσος Φιακάς, αλλά και ο Πρόεδρος και μέλη του Εμπορικού – Επαγγελματικού Συλλόγου, ο οποίος και προσκλήθηκε από τον Δήμο να πλαισιώσει την παρουσία του στην Έκθεση.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως την Περιφέρεια Αττικής για την πολύ ζεστή φιλοξενία της και για την ευκαιρία που μάς έδωσε να παρουσιάσουμε στους επισκέπτες μιας ακόμα Έκθεσης, με τον καλύτερο τρόπο, το πανέμορφο νησί μας!”
Σχολιάστε