Συμμετοχή στο POROSEA ενίσχυση στους “Γιατρούς του Κόσμου”Το τριήμερο 19-21 Μαΐου 2017, ο καταπράσινος Πόρος φιλοξενεί ένα νέο αθλητικό event με τους αγώνες τριάθλου “Porosea”.
Το “Porosea” είναι ένα event που διοργανώνεται στην αρχή του καλοκαιριού και που θα σου δώσει την ευκαιρία να «ξεσκάσεις» αθλητικά, στο ιδανικότερο φυσικό περιβάλλον, σε έναν πολύ κοντινό προορισμό από την Αθήνα!
Πρόκειται για μια εντυπωσιακή διοργάνωση που έχει ως στόχο, να μυήσει στην μαγεία του καταπράσινου Πόρου, δίνοντας σου τη δυνατότητα να ζήσεις μια μοναδική εμπειρία και να συναγωνιστείς, μέσα από αθλητικές δραστηριότητες, όπως το τρέξιμο, η ποδηλασία και η κολύμβηση ανοιχτής θάλασσας.

Από μια τέτοια διοργάνωση δεν θα μπορούσε να λείπει και η κοινωνική προσφορά. Συμμετέχοντας στο “Porosea” στηρίζεις τους «Γιατρούς του Κόσμου», καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθούν στην ιατρική, ανθρωπιστική Μη Κυβερνητική Οργάνωση , της οποίας, κινητήρια αρχή είναι ότι κάθε ανθρώπινη ύπαρξη έχει δικαίωμα στην ανθρωπιστική βοήθεια, ανεξάρτητα από το φύλο, την καταγωγή, το σεξουαλικό προσανατολισμό, τη θρησκεία, την ιδεολογία ή πολιτική πεποίθηση.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Saronic Magazine
Σχολιάστε