Στο τεχνικό πρόγραμμα της Περιφέρειας η ανάπλαση της ΠούνταςΜετά από εισήγηση της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων, το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής αποφάσισε την ένταξη σειράς έργων στο τεχνικό πρόγραμμα της Ενότητας. Ανάμεσα τους την ανάπλαση δρόμου – πλατειών και παραλιακής ζώνης περιοχής Πούντας στον Πόρο, προϋπολογισμού 700.000 ευρώ. Ο Αντιπεριφερειάρχης Νησιών κ. Κατσικάρης δήλωσε για το έργο «Η απόφαση να χρηματοδοτηθούν σημαντικά νέα έργα της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων, δείχνει ότι η Περιφέρεια Αττικής στηρίζει με πράξεις την ανάπτυξη των νησιών μας[…]Με την ανάπλαση της Πούντας ολοκληρώνεται το παραλιακό μέτωπο του Πόρου από τη μία άκρη του οικισμού έως την άλλη».
Επίσης για την Τροιζηνία εντάσσονται οι εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης βλαβών στα δίκτυα οδικού ηλεκτροφωτισμού αρμοδιότητας Π.Ε. Νήσων, προϋπολογισμού 73.000 ευρώ.
Τέλος για την Ύδρα αποφασίστηκε η κατασκευή Ελικοδρομίου και τσιμεντόστρωση δρόμου προς αυτό, προϋπολογισμού 850.000 ευρώ, ενώ για τις Σπέτσες, η ανάπλαση παραλιακής οδού από την Ντάπια έως την Αναργύρειο σχολή, προϋπολογισμού 2.200.000 ευρώ.
Σχολιάστε