Στους κορυφαίους προορισμούς για κανόε- καγιάκ ο Πόρος σύμφωνα με βρετανική ιστοσελίδαIMGP8371Ανάμεσα στους πέντε κορυφαίους προορισμούς για κανόε – καγιάκ σε ολόκληρη τη Μεσόγειο, βρίσκεται ο Πόρος, σύμφωνα με άρθρο της ταξιδιωτικής ιστοσελίδας awe365.com.

Το άρθρο αναφέρεται στο πακέτο διακοπών που περιλαμβάνει και το καγιάκ, που προσφέρει η δραστήρια, ποριώτισσα επιχειρηματίας Κατερίνα Σακελλίου, η οποία με συνέπεια και επιτυχία, προβάλει το νησί του Πόρου, μέσα από τις δραστηριότητες που προσφέρει η επιχείρηση της στους επισκέπτες.

Η επιλογή του Πόρου, ως ιδανικός προορισμός για κανόε – καγιάκ δεν είναι τυχαία, αν αναλογιστούμε ότι τα τελευταία χρόνια, ο Πόρος, έχει αρχίσει να χτίζει μια ξεχωριστή παράδοση πάνω στο ταχέως αναπτυσσόμενο άθλημα. Άλλωστε, ο ναυτικός όμιλος του νησιού (ΝΟΠΤ) βρίσκεται μονίμως ανάμεσα στις πρώτες θέσεις του αθλήματος πανελληνίως, με τους ντόπιους αθλητές να στελεχώνουν την εθνική ομάδα της Ελλάδας και να πλασάρονται κατ’ εξακολούθηση στην πρώτη εικοσάδα αθλητών σε παγκόσμιο επίπεδο.

Δίχως αμφιβολία, οι παραπάνω επιτυχίες των αθλητών του ΝΟΠΤ, οφείλονται και στο γεγονός, ότι τα παιδιά προπονούνται σε ιδανικό – για το άθλημα – περιβάλλον.

Σύμφωνα με το άρθρο της Βρετανικής ιστοσελίδας, εκτός από τον Πόρο, ιδανικοί προορισμοί για κανόε – καγιάκ στη Μεσόγειο, είναι το Ντουμπρόβνικ της Κροατίας, η Σαρδηνία, οι μεσογειακές ακτές του Μαρόκου και το Ισραήλ.
Σχολιάστε