Στις εκδηλώσεις για τους Αντικυθήριους ευεργέτες και του Συνδέσμου Τροιζηνίων ο Τάκης Χατζηπέρος12249856_952956988103920_1322465194420241292_nΤην Κυριακή 22 Νοεμβρίου ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος παραβρέθηκε στο ετήσιο μνημόσυνο στην μνήμη των Αντικυθηρίων ευεργετών Γεώργιου Κυνηγαλάκη, Ηλία Χαρχαλάκη, Διονυσίου Ανδρόνικου και των απανταχού Αντικυθηρίων, στον Ιερό Ναό της Παναγίας Μυρτιδιώτισσας Νέου Φαλήρου, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Κυθήρων-Αντικυθήρων κ.κ. Σεραφείμ.
Στη συνέχεια, παραβρέθηκε στην εκδήλωση για τα 120 χρόνια του Συνδέσμου των Απανταχού Τροιζηνίων. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην έδρα του Συνδέσμου στο Χατζηκυριάκειο Πειραιά, όπου απονομές αναμνηστικών δώρων στους απογόνους των ευεργετών του Πόρου, της Τροιζηνίας και του Συνδέσμου. Το πανηγυρικό και το ιστορικό του Συνδέσμου ανέγνωσε ο επίτιμος Πρόεδρος κ. Αντώνιος Βιρβίλης.
Ο Αντιπεριφερειάρχης συνεχάρη τους διοργανωτές και τόνισε ότι η αλληλεγγύη και η απόδοση τιμής στους προγόνους και τους ευεργέτες αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για τις νεότερες γενιές.
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Άρις Αντάνης says:

  ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “POROSPLUS”, ΟΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ – ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΟΡΘΑ- ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ.
  ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ, ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΠΛΕΟΝ “ΕΚ ΤΩΝ ΩΝ ΟΥΚ ΑΝΕΥ”, ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΕΚΕΙ ΟΣΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΑ.
  ΜΕ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ
  ΑΡΙΣ ΑΝΤΑΝΗΣ
  ΕΚ ΠΟΡΟΥ ΟΡΜΩΜΕΝΟΣ

Σχολιάστε