Στην μεγαλύτερη τουριστική έκθεση του κόσμου “ITB Berlin” ο Δήμος ΠόρουDSC6814Τη συμμετοχή του Δήμου Πόρου στη διεθνή έκθεση τουρισμού του Βερολίνου «ITB Berlin», αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο στην συνεδρίαση της Παρασκευής 12 Φεβρουαρίου.

Το Δημοτικό Συμβούλιο του νησιού, ενέκρινε ομόφωνα την απόφαση της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Πόρου, να εκπροσωπηθεί το νησί στην μεγαλύτερη τουριστική έκθεση του πλανήτη.

Η έκθεση «Internationale Tourismus-Börse Berlin» (ITB Berlin) θα πραγματοποιηθεί από τις 9 μέχρι τις 13 Μαρτίου 2016, στο αχανές εκθεσιακό κέντρο Messe Berlin της περιοχής Westend του Βερολίνου.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο σόου στην Τουριστική Βιομηχανία παγκοσμίως, με εκθέτες από 180 περίπου χώρες, περισσότερους από 7 χιλιάδες δημοσιογράφους και 170 χιλιάδες επισκέπτες, από τους οποίους οι 113 χιλιάδες παρευρίσκονται με επαγγελματική ιδιότητα.

mam_203966_326644

Τον Πόρο θα εκπροσωπήσει, η Γερμανίδα τουριστική σύμβουλος και μέλος της Ε.Τ.Α.Π. Πόρου κ. Natascha Konieczny, η οποία έχει τεράστια εμπειρία σε θέματα τουρισμού, και γνωρίζει πολύ καλά το κοινό της χώρας της.

Τα έξοδα της αποστολής στο Βερολίνο, θα καλυφθούν από τον Δήμο Πόρου.
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Δημήτρης Συξέρης says:

    Πολύ καλή κίνηση, είναι η δεύτερη συμμετοχή του Δήμου Πόρου στη συγκεκριμένη Έκθεση και μάλιστα η Natascha ήταν και τον Μάρτιο του 2014 η εκπρόσωπος μας, με τη βοήθεια της Κατερίνας Σακελλίου και του Ε.Ε.Σ.Π. !! Εύχομαι κάθε επιτυχία για την συμμετοχή.

    Δημήτρης Συξέρης
    Πρόεδρος Ε.Ε.Σ.Π.

Σχολιάστε