Σοβαρές ελλείψεις εξοπλισμού στις υποδομές υγείας της περιοχήςgalataΔυο ατυχήματα συμπολιτών μας την τελευταία εβδομάδα, φέρνουν ξανά στο προσκήνιο τις σοβαρές ελλείψεις υποδομών υγείας, που έχουμε στην περιοχή μας.

Συγκεκριμένα πριν λίγες μέρες συμπολίτης μας υπέστη σοβαρό κάταγμα κνήμης, ενώ μερικές μέρες αργότερα συμπολίτισσα μας έσπασε το χέρι της.

Και στις δύο περιπτώσεις οι γιατροί του κέντρου υγείας δεν είχαν τη δυνατότητα να κάνουν ασφαλή διάγνωση, καθώς δεν υπάρχει στην περιοχή ακτινολογικό μηχάνημα.

Οι συμπολίτες μας χρειάστηκε να μεταβούν με Ι.Χ. στο νοσοκομείο του Άργους για να βγάλουν ακτινογραφίες και να διαγνωστεί ακριβώς πόσο σοβαρά ήταν τα τραύματα τους.

Η ελλείψεις σε εξοπλισμό και σε προσωπικό και τα προβλήματα λειτουργίας στις υποδομές υγείας της περιοχής, θα πρέπει να αντιμετωπιστούν μεθοδικά και από κοινού, από τους δυο νεοεκλεγέντες δημάρχους της περιοχής που σε συνεργασία με την νεοεκλεγείσα αρχή στην Περιφέρεια Αττικής, θα πρέπει να ασκήσουν έντονη πολιτική πίεση προκειμένου να επιλυθούν τα σοβαρά προβλήματα.

Ελπίζουμε να καταφέρουν ότι δεν κατάφεραν οι προκάτοχοι τους.
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. νικολας says:

    Καλησπέρα σας
    Που είναι οι αγωνιστές για τον τόπο δεν αναφέρετε τπτ για το υποτιθέμενο Κέντρο Υγείας .
    Που δεν λειτούργει ούτε λειτουργούσε και ποτέ σωστά .
    Μήπως πάνε να υποστηρίζουν την καινούργια κλινική του Γάλατα λέω εγώ τώρα

Σχολιάστε