Σε πλήρη εγκατάλειψη το Ρολόι του ΠόρουIMGP7340Στον Πόρο, έχουμε ξεχάσει τον ήχο από την καμπάνα του Ρολογιού, αφού εδώ και αρκετούς μήνες έχει πάψει να χτυπάει. Τις τελευταίες ημέρες, το σήμα κατατεθέν του Πόρου, βυθίζεται στο σκοτάδι όταν νυχτώνει, καθώς δεν λειτουργεί ο φωτισμός του. Οι δείκτες του είναι σταματημένοι στις 6 ακριβώς.

Όσο για τον περιβάλλοντα χώρο που θυμίζει ξέφραγο αμπέλι, δεν θα πούμε πολλά. Μπορείτε να δείτε μόνοι σας στη φωτογραφία, σε τι κατάσταση βρίσκεται το εσωτερικό του στολιδιού του Πόρου.

Κι όλα αυτά, εν μέσω τουριστικής περιόδου και καθώς έχουν περάσει μόλις τρεις εβδομάδες από το βράδυ της 6ης Ιουλίου που όλα τα βλέμματα στράφηκαν στο ορόσημο του νησιού, όπου ο Θοδωρής Ζήρας έδωσε μια μικρή, αλλά εντυπωσιακή συναυλία στα πλαίσια της τελετής λήξης του Poros Arts Festival. Μάλιστα εκείνη η συναυλία είχε ξεκινήσει στις 11 ακριβώς με 11 χτύπους καμπάνας από την ηχητική εγκατάσταση. Εκείνο το βράδυ με λίγα λόγια, είχαμε ακούσει την καμπάνα του… Μπιγκ Μπεν…

Ντροπή!

 
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Κων/νος Παπουλιας says:

  Αυτό δεν είναι τίποτα εμπρός στην αδιαφορία ή δεν ξέρω πως να το ονομάσω…..
  Αλλά ας τα πούμε από την αρχή!
  Το προπολεμικό αυτό ρολόι λειτουργούσε με έναν σπάνιο και πανέμορφο μηχανισμό με αντίβαρα.
  Κατά τα λεγόμενα του κ. Γεωργίου Αθανασίου που είναι και γνώστης της όλης υπόθεσης, αποφασίστηκε η αγορά νέου ηλεκτρικού μηχανισμού όπου και μετά από χρόνια και πολλές πιέσεις, έδωσαν τον παλαιό για επισκευή.
  Ο μηχανισμός αυτός, πάντα κατά τα προ καιρού λεγόμενα του κ. Αθανασίου περιμένει πολλά χρόνια να παραληφθεί απο τον επισκευαστή….!!!!!
  Αν κάνω κάπου λάθος ζητώ συγνώμη γιατί ο πιο αρμόδιος που ενδιαφέρθηκε και έτρεξε για αυτήν την υπόθεση είναι ο κ. Αθανασίου τον όποιο θα παρακαλέσω να μας εξιστορήσει το θρίλερ του ρολογιού!

Σχολιάστε