Σαν σήμερα πριν 16 χρόνιαkurΜε αφορμή το θέμα των ferry boats, το οποίο έχει έρθει στην επικαιρότητα τις τελευταίες ημέρες, ανακαλύψαμε τα πρακτικά της Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πόρου, η οποία έγινε σαν σήμερα 7 Μαϊου το 1999 με θέμα την έκφραση της γνώμης του ΔΣ για την δρομολόγηση του πλοίου ΚΥΡΙΑΚΗ στο πορθμείο Πόρου – Γαλατά. Ακολουθεί απόσπασμα από τα συγκεκριμένα πρακτικά:

________ __ - 7.5.2015
Comments (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Μπρεχτ says:

  Πω πω τουμπεκα….. Ο ορισμος της τουμπεκας κα Δαρσινου

 2. ΠΑΚΩΜΟ says:

  Αυτά είναι γνωστά.Δυστυχώς στην Ελλάδα οι διάφοροι πονηροί επιχειρηματίες βρίσκουν τον τρόπο να επωφελούνται της επιπολαιότητας και σε κάποιες περιπτώσεις την υστεροβουλία των αρμοδίων.Αυτό έκανε και η κ.Δαρσινού.Αφού υποσχέθηκε δρομολόγια με διευρημένο ωράριο και έτσι έπεισε τους αφελείς (;) να εγκρίνουν το αίτημα της,ακολούθησε την πεπατημένη.
  “Φοβού τους Δαναούς και Δώρα φέροντας”

 3. Γιάννης Γκούμας says:

  Τότε είχαν συμφωνήσει να καλύπτεται η ανάγκη στην μετακίνηση. Σήμερα διαφωνούνε. Καλά ως εδώ. Το πρόβλημα συνίσταται στο να ορίζουν οι ιδιώτες τις ανάγκες της συγκοινωνίας και όχι η πολιτεία. Καλά και ως εδώ;
  Ήρθε η ώρα να αποφασίσει η πολιτεία και να δίνει τις εργολαβίες της συγκοινωνίας πακέτο. Όχι να χωρίζει την καλή και την κακή συγκοινωνία,…. για να χρησιμοποιήσω και τον γνώριμο όρο που χρησιμοποίησαν κάτι ακατανόμαστοι που χωρίσανε την ΔΕΗ, την ΑΤΕ, και ότι άλλο μπορούμε να φανταστούμε.

  Ο ιδιώτης το συμφέρον του κοιτάει. Η πολιτεία γιατί δεν κάνει το ίδιο;

Σχολιάστε