Σήμερα καύσωνας, αύριο πρωτοβρόχια και το λιμάνι ακόμα… ξεσκέπαστο…Μίνι καύσωνας στην καρδία του Σεπτέμβρη, το καταμεσήμερο της Παρασκευής 16/9. Κατά τις 4 το μεσημέρι, περισσότερα από 200 άτομα περίμεναν για διαφορετικούς λόγους, στο λιμάνι του Πόρου.
Από τη μια, οι επιβάτες για τον Πειραιά, περίμεναν τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ, μαζεμένοι κάτω από τη σκιά των δέντρων και των μικρών τεντών μπροστά από τα εκδοτήρια.
Από την άλλη 150 περίπου ηλικιωμένοι εκδρομείς, από το 6ο ΚΑΠΗ ΙΛΙΟΝ, συγκεντρώνονταν μπροστά στα τέσσερα πούλμαν, για να αναχωρήσουν από το νησί μας. Οι ηλικιωμένοι επισκέπτες του Πόρου, πίσω από τα παρκαρισμένα φορτηγά, δυσανασχετούσαν γιατί δεν έβρισκαν σκιά.
Άλλοι τα έβαζαν με τους διοργανωτές της εκδρομής “Γιατί μας μάζεψαν από τόσο νωρίς” κι άλλοι με τη δημοτική μας αρχή “Μα να μην έχουν ένα σκέπαστρο με παγκάκια”.
Το θέμα των υποδομών στο νέο λιμάνι, είχε συζητηθεί στο Δ.Σ στις αρχές του καλοκαιριού, έπειτα από πρωτοβουλία των παρατάξεων της μειοψηφίας, ωστόσο από τότε μέχρι σήμερα, δεν έχει αλλάξει κάτι.
Να σημειώσουμε πως το νέο λιμάνι, ξεκίνησε να λειτουργεί από τις αρχές του καλοκαιριού του 2010!
Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. χρηστος says:

    Πρώτα θα ασχοληθούμε με τα ψάρια μας (εκεί είναι η οικονόμα )και μετά με τους τυχάρπαστους ανθρώπους. και στο φινάλε τι στο διάολο θέλουν καλοκαιριάτικα και έρχονται στο νησί παιδιά δεν έχουν να τους μαζέψουν?

  2. asimvivastos says:

    …είπαμε…
    το Λιμενικό Ταμείο έχει άλλες προτεραιότητες… σιγά μην ασχοληθεί με κιόσκια και παραλίες…

Σχολιάστε