Ρύπανση στο λιμάνι του Πόρου το βράδυ της ΤρίτηςIMGP2958Ρύπανση από πετρελαιοειδή προκλήθηκε στο λιμάνι του Πόρου,  το βράδυ της Τρίτης 10 Σεπτεμβρίου.  Σύμφωνα με πλροφοριες, η πετρελαιοκηλίδα προκλήθηκε από γιοτ, μπροστά από την πιάτσα των ταξί και προκάλεσε αναστάτωση στους κατοίκους και τους επαγγελματίες.

Το Λιμεναρχείο δεν έχει εκδώσει σχετική ανακοίνωση, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό, εάν κλήθηκε από τον Δήμαρχο Πόρου, η εταιρία  που εξειδικεύεται στην αντιμετώπιση της θαλάσσιας ρύπανσης από πετρελαιοειδή και αμείβεται με 4 χιλιάδες ευρώ ετησίως, για να επεμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις.
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. N.Δ says:

    ΝΤΟΠΙΟ ΒΥΤΙΟΦΟΡΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΜΟΛΥΝΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΠΗΡΕ ΕΙΔΗΣΗ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΥΠΗΡΞΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ.
    ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ? ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΟΡΟΥ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΤΟΠΙΟ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΠΟΥ ΟΡΑΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΟΡΟ ΩΣ ΕΝΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ. ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΑ, ΤΕΛΩΝΕΙΑ, ΚΑΒΟΔΕΤΕΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΩΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ, ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ, ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.

Σχολιάστε