Προσοχή! Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον παραλιακό δρόμο του λιμανιού του ΠόρουparkΟ Δήμος Πόρου ενημερώνει για τη ισχύ των ακόλουθων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που αφορούν στον παραλιακό δρόμο της Σφαιρίας:

 • Με Απόφαση Δημάρχου απαγορεύεται, από την Μ.Πέμπτη έως και την Κυριακή του Πάσχα, και από ώρα 20:00 έως 00:30, η κυκλοφορία όλων των οχημάτων (και δικύκλων εκτός ταξί, οχημάτων ΑΜΕΑ, βαν ξενοδοχείων και δικύκλων διανομής εστιατορίων) από κτήριο Συγγρού έως πλατεία Αγ. Ιωάννη.
 • Με Απόφαση Δημάρχου απαγορεύεται στο εξής η είσοδος πούλμαν στον παραλιακό δρόμο, με εξαίρεση τις περιπτώσεις βροχής ή μεταφοράς μελών Κ.Α.Π.Η. και μόνο μέχρι την προβλήτα της πρώην Αγροτικής.
 • Με Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου απαγορεύεται στο εξής η στάθμευση στο πάρκιγκ της δημοτικής αγοράς από ώρα 8:00 έως 20:00 και επιτρέπεται μόνο η στάση μέχρι μισή ώρα με αναμμένα αλάρμ.
 • Τέλος, υπενθυμίζεται η ισχύουσα απαγόρευση έλευσης και στάσης/στάθμευσης στον παραλιακό δρόμο της Σφαιρίας φορτηγών και λοιπών βαρέων οχημάτων, με εξαίρεση τα οχήματα τροφοδοσίας καταστημάτων και πετρελαιοειδών (και για τα δεύτερα μέχρι να οριστούν σταθερές θέσεις πετρέλευσης) και μόνο για τις ώρες 6:30 – 10:00 και 15:00 – 18:00. Οι ώρες αυτές είναι και οι μόνες κατά τις οποίες επιτρέπεται η τροφοδοσία ακόμα και με μικρότερα οχήματα (σχετική σήμανση υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια έναντι του κτηρίου Συγγρού).

 

Παρακαλούμε για την τήρηση των ανωτέρω ρυθμίσεων, προκειμένου να αποφευχθεί η επιβολή προστίμων. Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους!

 
Comments (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. nikos says:

  Α.Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΕΧΕΙ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΕΙ ΣΕ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΗ.
  Β. Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΥΛΜΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΆ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΩΦΕΛΗΘΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΥΜΠΑΡΩΝ.
  Γ. Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΕΝ ΑΦΟΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΜΙΚΤΟ ΒΑΡΟΣ 2 ΤΟΝΝΟΥΣ. ΠΑΛΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ᾹΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΚΟΛΛΗΤΩΝ.

 2. Βαγγελης Ταρταρακης says:

  Συγχαρητηρια για τα μέτρα που διευκολύνουν την κίνηση όλων μας κ ειδικα των επισκεπτών
  Παράλληλα δίνεται μετα απο χρονια μια λιγότερο πολύβουη εικονα στην παραλια και μια ηρεμία που μας επιτρέπει να απολαμβάνουμε τον περίπατο μας

  Μια ευχαριστη έκπληξη ηταν οι διαγραμμίσεις στην πρόβλημα του ferry boat με εξαίρεση ορισμένους συμπολίτες μας που παρκάρουν στις ειδικές θέσεις για ΑΜΕΑ

  Ευχομαι Καλη Ανάσταση με υγεία για όλους
  Βαγγελης Ταρταρακης

 3. Mpampis says:

  Εσύ δεν ήσουν που πέρσι έγραψες στα παλαιότερα των υποδημάτων σου το απαγορευτικό και την αστυνομία για να παρκάρεις κοντά στο σπίτι σου μην παλιώσουν τα καινούργια παπούτσια που φόραγες, και παραλίγο να κάνεις ανάσταση στο τμήμα ?

  Εσύ δεν ήσουν που βγήκες και έστειλες και επιστολή διαμαρτυρίας, που ενώ είχες κάνει την “ζαβολιά”σου, βγήκες και γκρίνιαζες αναπαράγοντας το τι συζήταγαν οι αστυνομικοί για τις διακοπές τους ?

  Αυτό εδώ το site δεν ήταν που επιβράβευε την συμπεριφορά σου, αναπαράγοντας την άθλια επιστολή σου ?

  Τι άλλαξε φέτος και ξαφνικά τα μέτρα που πέρσι δεν ήθελες να τηρείς φέτος έγιναν καλά ?

  Μου θυμίζετε την Βαλαβάνη του Σύριζα, που πριν τις εκλογές έλεγε μην πληρώνετε ΕΝΦΙΑ και λοιπούς φόρους, και τώρα μας λέει ότι είναι πατριωτικό μας καθήκον να πληρώσουμε και βάζει και πρόστιμα από πάνω.

  Καλύτερα κάποιοι να μην βγαίνετε να μιλάτε όταν έχετε δείξει τέτοια συμπεριφορά πριν.

  Και τέλος θα ήθελα να καταλάβω την λογική απαγόρευσης κυκλοφορίας των πούλμαν, με βάση ποια νομοθεσία, ποια κυκλοφοριακή μελέτη και ποια λογική, απαγορεύτηκαν τα πούλμαν στο συγκεκριμένο κομμάτι.
  Λες και έχουμε τα δεκάδες πουλμαν που δημιουργούν πρόβλημα και πρέπει να τα απαγορεύσουμε.

Σχολιάστε