Προσοχή: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το τριήμερο της Καθαράς ΔευτέραςIMGP1818Ο Δήμος Πόρου ενημερώνει για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν στον Πόρο το προσεχές τριήμερο (καιρού επιτρέποντος), κατά την διάρκεια των αποκριάτικων εκδηλώσεων.

Ειδικότερα, θα γίνει ολική πεζοδρόμηση τμημάτων της παραλιακής οδού με απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των ειδών οχημάτων (χωρίς καμία εξαίρεση), ως ακολούθως:

·       Παρασκευή, 19:00 έως 21:00 (διαγωνισμός καραόκε): Από την προβλήτα πρ. Αγροτικής έως την Δημοτική Αγορά.

·       Σάββατο, από 18:00 έως 22:30 (διαγωνισμός μεταμφιέσεων & πάρτυ μασκέ με συναυλία Πασχάλη): Από την προβλήτα πρ. Αγροτικής έως την Δημοτική Αγορά.

·       Καθαρά Δευτέρα, 11:30 έως 17:00 (κούλουμα και παραδοσιακό γλέντι με τη Νάντια Καραγιάννη): Από την πλ. Καραμάνου (Δημαρχείο) έως την πλατεία Αγίου Ιωάννη στην Πούντα. Κατά τη διάρκεια της εν λόγω απαγόρευσης, θα επιτρέπεται η αναστροφή όλων των οχημάτων στο παρκινγκ της Δημοτικής Αγοράς και η διπλή κυκλοφορία στο τμήμα της οδού μέχρι την πιάτσα ταξί.

Σε περίπτωση μη – πραγματοποίησης κάποιων εκδηλώσεων στους προγραμματισμένους εξωτερικούς χώρους λόγω κακοκαιρίας (και πραγματοποίησής τους στο κτίριο Συγγρού), η αντίστοιχη απαγόρευση θα αίρεται.
Σχολιάστε