Πολύς κόσμος στη συγκέντρωση της Αλλαγής Πορείας στον Αη ΓιώργηIMGP6061Κάτω από τον πλάτανο στον Αη Γιώργη, μπροστά σε περισσότερους από 250 φίλους της παράταξης του, (εκτιμήσεις της Αλλαγής Πορείας  τους φερνουν στους 350) μίλησε την Κυριακή 27 Απριλίου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Πόρου Γιάννης Δημητριάδης.

Ο κόσμος στη συγκεκριμένη εκδήλωση επεφύλαξε ιδιαιτέρως θερμή υποδοχή προς τον κ. Δημητριάδη, ενώ το κλίμα νίκης ήταν έκδηλο.

Ο κ. Δημητριάδης στην ομιλία του, παρουσίασε  τις βασικές προτεραιότητές του συνδυασμού του, οι οποίες είναι η αποκατάσταση των προβληματικών υποδομών, η εξυγίανση του Δήμου, η αποτροπή της ιδιωτικοποίησης του λιμανιού και της δημιουργίας Π.Ο.Α.Υ. , η εξεύρεση χρηματοδοτήσεων για αναπτυξιακά έργα, η διεκδίκηση και αξιοποίηση χώρων του Κ.Ε. Πόρος και η έμφαση στον τομέα της υγείας και στην επείγουσα διακομιδή ασθενών.

«Όλα τα παραπάνω είναι τουρισμός» τόνισε ο κ. Δημητριάδης «Πως μπορούμε να μιλάμε για τουρισμό, όταν αντί να κινούμαστε στα πρότυπα νησιών όπως η Τήνος, η Μύκονος κλπ, κινούμαστε στο μοντέλο ανάπτυξης που εχει επιβληθεί στα Μέγαρα και τη Σαλαμίνα» δήλωσε, μιλώντας για το χωροταξικό των υδατοκαλλιεργειών.

IMGP6072Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πόρου, επισήμανε πως αν δεν διορθωθούν οι παθογένειες που ταλαιπωρούν την τοπική κοινωνία και αν δεν κοιτάξουμε πρώτα την «καμπούρα» μας, όσες αναφορές κι αν κάνουμε για το αεροδρόμιο των Σπάτων, δεν θα βάλουμε τέλος στη τουριστική πτώση του νησιού μας.

Ο κ. Δημητριάδης, κάτω από επευφημίες, παρουσίασε στη συγκέντρωση , τους 34 υποψήφιους σύμβουλους που πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιο του, αναφέροντας πως στα πρόσωπα τους εκφράζεται το νέο, το άφθαρτο και η αλλαγή που επιζητά ο τόπος.  «Ανάμεσα μας δεν θα βρείτε ιδιοκτήτες ακινήτων που στεγάζουν δημόσιες υπηρεσίες. Δεν θα βρείτε ανθρώπους που στηρίζουν επιζήμιες, για τον τόπο, πολιτικές επιλογές».

Ο κ. Δημητριάδης υπενθύμισε πως τα χαρακτηριστικά του ιδίου και των συμβούλων του, είναι η ειλικρίνεια, η υπευθυνότητα και οι ξεκάθαρες κουβέντες.  «Εμείς, σε αντίθεση με τις παλαιότερες δημοτικές αρχές, θα αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας» είπε, «δεν θα μας ακούσετε ποτέ να ρίχνουμε τις ευθύνες αλλού. Αν δεν τα καταφέρουμε, εμείς θα φταίμε κι όχι οι άλλοι». Ο κ. Δημητριάδης ξεκαθάρισε πως αυτός και οι συνεργάτες του, δεν θα υπερασπιστούν τις λάθος επιλογές του παρελθόντος.

___________ __. _______ - 27.4.2014Αναφερόμενος στη διοίκηση του Δήμου, ο κ. Δημητριάδης είπε πως ο Δήμος σήμερα λειτουργεί λόγω των φιλότιμων προσπαθειών των δημοτικών υπαλλήλων.

Μιλώντας για τα ζητήματα που απασχολούν τις γειτονιές του Πόρου στο εσωτερικό του παραδοσιακού οικισμού, ο κ. Δημητριάδης τόνισε πως οι γειτονιές πρέπει να ξαναζωντανέψουν. Να ομορφύνουν. Να γίνει σήμανση των στενών που οδηγούν στο εσωτερικό του ιστού.

Ενώ αναφερόμενος στην ανάπτυξη, δεσμεύτηκε πως όταν εκλεγεί, θα δοθούν κίνητρα – μέσα από μείωση των δημοτικών τελών – σε νέους επιχειρηματίες, ώστε να επιστρέψει η ζωή όπως παλιά, στα στενά του Πόρου.

Τέλος, αναφερόμενος στο προεκλογικό κλίμα, ο κ. Δημητριάδης είπε στους ψηφοφόρους πως αν ψηφίσουν κατά συνείδηση δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα.  «Το νησί δεν είναι μόνο 5 οικογένειες. Το νησί είμαστε όλοι εμείς» δήλωσε και τους ζήτησε να κάνουν υπομονή για τις τρεις εβδομάδες που απομένουν, κλείνοντας  τα αυτιά τους στις πιέσεις που τους ασκούνται. «Αντισταθείτε στην τρομοκρατία και τον εκφοβισμό» είπε χαρακτηριστικά «Στις 19 Μαΐου εμείς θα είμαστε οι νικητές».
Comments (60)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Mιχάλης says:

  Ανέκδοτο! Λέει ο κληρονόμος πως το νησί δεν είναι 5 οικογένειες! Α ρε Δημητριάδη παιδί του λαού!

 2. Ιωάννα Γ. says:

  Καλά που τα είδατε τα 250 άτομα. Ήταν δεν ήταν 80 από τα οποία τριάντα ήταν οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι…..

 3. kostis says:

  Εσύ Μιχαλάκη σε ποια από αυτές είσαι;;;
  Μεγάλο σόι να φανταστώ εεε;;;
  ή δεν είσαι κληρονόμος του μπαμπά σου και του σογιού σου;;;

 4. vas vas says:

  εσύ Ιωάννα ήσουν η 81η και το λες αυτό;;;
  πήγες για να μετρήσεις ρουφιάνε;;

  250 ήταν, όπως ήταν και πάνω από 500 στα εγκαίνια του εκλογικού σας κέντρου.

  και μη σκας για το πόσοι ήταν, για το πόσοι θα μας ψηφίσουν να αγχώνεσαι, που δεν θα το ξέρεις μέχρι τις 19 Μαΐου.

 5. Ιωάννα Γ. says:

  Κύριε VAS VAS

  Έχω μάθει από την οικογένεια μου να εκφράζομαι κόσμια σε αντίθεση με εσάς….
  Τυχαίνει να κατοικώ στο Πόρο και από όσο γνωρίζω ο δρόμος είναι δημόσιος, εκτός αν έχετε σκέψεις μελλοντικής ιδιωτικοποίησης και αυτού,γιατί σύμφωνα με τον κ. Δημητριάδη θέλετε να καταργήσετε τους Δημόσιους Διαγωνισμούς και να βολεύετε κανένα κολλητό….
  Με συγχωρείτε λοιπόν που πέρασα από την περιοχή την ώρα της συγκέντρωσης δεν θα το ξανακάνω γιατί βλέπω οτι συγχύζεστε με την αλήθεια…

  Τέλος σύμφωνα με το δημοσίευμα ο κος Δημητριάδης είπε στην ομιλία του ” ο Δήμος σήμερα λειτουργεί λόγω των φιλότιμων προσπαθειών των δημοτικών υπαλλήλων”…αναφέρεται στους ίδιους υπαλλήλους που το 2011 κατά τη διάρκεια Δημοτικού Συμβουλίου (13η Μαϊου) χαρακτήριζε ως αμόρφωτους και το Δήμο ως “Μπουρδέλο” ;

 6. xristos says:

  ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ vs ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ….ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ “Χ”

 7. Σε απάντηση σχολίου κόρης υποψηφίου της «Δύναμης Ενότητας», ενημερώνουμε για τα εξής:
  1. Η φράση «σύμφωνα με τον κ. Δημητριάδη θέλετε να καταργήσετε τους Δημόσιους Διαγωνισμούς και να βολεύετε κανένα κολλητό….» αποτελεί απολύτως αποκύημα φαντασίας και συκοφαντία.
  2. Ο Γιάννης Δημητριάδης δεν έχει καταφερθεί ποτέ κατά των υπαλλήλων του Δήμου και ποτέ δεν τούς έχει χαρακτηρίσει αμόρφωτους. Αντίθετα, σε κάθε ευκαιρία αναφέρεται στην αξία τους και τονίζει ότι επιθυμεί να βασιστεί πάνω τους για την εξυγίανση του Δήμου.
  Οι αναφορές του επίμαχου σχολίου είναι, όχι απλώς ψευδέστατες, αλλά και ποινικώς κολάσιμες και καλό θα ήταν η πολιτική αντιπαράθεση να μην μεταφερθεί στα επίπεδα αυτά.

 8. Δημήτρης says:

  Χαλάτε το θέμα κάνοντας σχόλια που δεν έχουν καμία σημασία.

 9. Mιχάλης says:

  @kostis, Εσένα δεν σ’αφήσανε τίποτα για αυτό μυξοκλαις; Ναι,είμαστε μεγάλο σόι, με πολλές κουμπαριές και πολλούς συγγενείς, σε όλο την νησί και δεν μασάμε από διχασμό και τσάμπα λόγια μικρών ξένων με μεγάλη περιουσία. Εσύ περίμενε να σε σώσει ο Δημητριάδης.

 10. Ripper says:

  Το γεγονός ότι 5 οικογένειες κάνουν κουμάντο στον Πόρο, δεν αμφισβητείται ούτε καν από τα δικά τους παπαγαλάκια όπως ο Μιχάλης.
  Όσο οι ποριώτες θα επιτρέπουν σε αυτές τις 5 οικογένειες να καταδυναστεύουν το νησί, θα είναι άξιοι της μοίρας τους.
  Ευτυχώς όλα δείχνουν ότι αυτό θα αλλάξει στις 18 Μάη. Καμιά φαμίλια πάνω από τον Πόρο. Αξιοκρατία κι όχι οικογενειοκρατία!
  Ο Πόρος θα νικήσει!

 11. Ιωάννα Γ. says:

  Κύριοι της παράταξης “Αλλαγή Πορείας”

  Αρχικά έχω όνομα το οποίο και αναφέρω….

  Αν πιστεύετε οτι ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΜΗΝΥΣΕΩΝ θα τρομοκρατηθώ και θα σταματήσω να εκφράζω την άποψη μου, κάνετε μεγάλο λάθος. Εξάλλου είναι πάγια τακτίκη σας να κάνετε μηνύσεις…συνηθίσαμε πια…..!!!

  1) Αν ο κος Δημητριάδης ήταν λίγο πιο προσεχτικός στις δημόσιες δηλώσεις του ίσως να μην χρειαζόταν να ενεργοποιήσω την σκέψη μου και την έκφραση αυτής γεγονός που αποτελεί αδιαμφησβήτιτο δημοκρατικό μου δικαίωμα . Εκτός και αν θέλετε να μου υπαγορεύσετε πως θα σκέφτομαι δια της ψυχολογικής βίας την οποία αυτή τη στιγμή μου ασκείτε.Όπως θα έπρεπε να γνωρίζετε τα εν λόγω ακίνητα που στεγάζουν Δημόσιες Υπηρεσίες χρησιμοποιούνται για το σκοπό αυτό κατόπιν Δημοσίου Διαγωνισμού και οχι από κολλητό σε κολλητό.Επομένως προς τι η αναφορά του κ. Δημητριάδη σε ιδιοκτήτες που στεγάζουν Δημόσιες υπηρεσίες…υπονοεί κάτι το οποίο μπορεί να είναι και ποινικά κολάσιμο; Πάρτε ανάσα και χαμογελάστε λίγο!

  2) Σχετικά με την αναφορά του κ. Δημητριάδη στους υπαλλήλους του Δήμου και τους χαρακτηρισμούς του τους οποίους ανέφερα παραπάνω ψάξτε σχετικά Δημοσιεύματα της εποχής και θα το βρείτε, εκτός αν το διαψεύσατε τότε και δεν το γνωρίζω. Αν θέλετε μπορώ να σας το στείλω και εγώ…

  Η οικογένειά μου έχει επιδείξει σοβαρότητα και αξιοπρέπεια απέναντι σε όλες τις απειλές σεβόμενη την παράδοσή της, πράττοντας ως ενιαίο σύνολο.Θα σας παρακαλούσαμε να επιδείξετε τον δέοντα σεβασμό και η προεκλογική περίοδος να συνεχιστεί ομαλά.

 12. Δημήτρης says:

  Ο Ripper τα είπε όλα… αλλά φίλε Ripper είναι πολλοί οι αυλικοί των οικογενειών και πολλά τα τάματα… θα δούμε!
  Οι αυλικοί δε, έχουν ως κύριο χαρακτηριστικό τους το “καβάτζωμα”, που τους προσφέρει ο αρχηγός της φαμίλιας (έχει τους λόγους του).
  Συνήθως είναι άβουλα άτομα και δεν κάνουν ούτε για υπάλληλοι, γι’αυτό βολεύονται “κάπου στο δημόσιο” (κάπως έτσι καταστράφηκε κι αυτό και ο Πόρος).
  Η μόνη δουλειά που κάνουν σωστά οι αυλικοί είναι αυτή πριν τις εκλογές.
  Φίλε Μιχάλη, σε βλέπω (αν βγουν οι 5) το πολυ-πολυ να βαράς ματσακώνι στη μαρίνα ή να μαζεύεις ψάρια στα ιχθυοτροφεία.Για δημόσιο που είναι το όνειρο σου δύσκολο, εκτός κι αν είσαι στο στενό κύκλο.Βλέπεις είναι και τα προβλήματα πιο πάνω.

 13. Bella Ciao says:

  Για άλλη μια φορά η Αλλαγή Πορείας προάγει την συλλογικότητα και τον αλληλοσεβασμό στην μικρή μας κοινωνία! Εύγε στους εμπνευστές της! Έξω οι 5 οικογένειες από το νησί, ανακατανομή του πλούτου (του Δημητριάδη) τώρα!

 14. Δημήτρης says:

  Bella Ciao κάνεις σχόλια που δεν έχουν καμία σημασία και αποπροσανατολίζουν.
  Δεν ξέρετε ούτε να συζητήσετε και δυστυχώς “επιβεβαιώνεις” όσα προείπα.

 15. Ripper says:

  Bella Ciao ευτυχώς που τουλάχιστον καταλαβαίνετε τι εννοεί ο Δημητριάδης και δεν νομίζετε ότι βρέχει. Φυσικά ούτε εσύ αμφισβητείς το γεγονός ότι 5 οικογένειες κάνουν κουμάντο στο νησί. Κανείς δεν μιλάει για ανακατανομή πλούτου. Για ισονομία μιλάμε. Για υγιή ανταγωνισμό. Για κοινωνική επανεκκίνηση ξεκινώντας από την τοπική κοινωνία. Μακριά από ρουσφέτια, κουμπαριές και αλισβερίσια.
  Βαρεθήκαμε. Σιχαθήκαμε τη μιζέρια στην οποία εδώ και δυο δεκαετίες, μας έχει καταδικάσει αυτό το σάπιο, βλαχοκατεστημένο. Κατανοώ ότι πονάει αυτό που είπε ο Δημητριάδης. Έτσι είναι… η αλήθεια πονάει. Ο Σπυρίδωνας θα μπορούσε να είχε εμφανίσει κάποια δείγματα ότι θα μπορούσε να ελέγξει αυτή την κατάσταση. Αντί για αυτό, μάζεψε ο,τι πιο αντιδραστικό για την πρόοδο του νησιού στο συνδυασμό του.
  Ο κόσμος όμως δεν είναι κουτός. Έχει αρχίσει να πιστεύει στην ανατροπή.
  Και αφού είσαι και Bella Ciao, αιντε να σου αφιερώσω κι ένα στιχάκι του Βάρναλη.

  Χάιντε θύμα, χάιντε ψώνιο, χάιντε σύμβολον αιώνιο
  Αν ξυπνήσεις μονομιάς, θα ‘ρθει ανάποδα ο ντουνιάς…

 16. Bad main says:

  Re paidia pies einai autes oi 5 oikogeneis pou ta exete balei mazi tous k ti sas exoun kanei???
  Parakalw opoios apantise na m to tekmiriwsei!!!
  Euxaristw!!!

 17. Bella Ciao says:

  Μια απλή ερώτηση προς ευκολόπιστο κοινό και λοιπό πλέμπα πόπολο, αν ο Δημητριάδης δεν είχε λεφτά ποιος θα τον ήξερε; Και το κυριότερο, άντε και τον ήξερε ποιος θα τον άκουγε; Μαζευτήκατε όλοι στην σκιά της Ωραίας Χρεωμένης, και νομίζετε πως ήρθε ο Αλή Καπιταλάς, να σας σώσει. Και επειδή ως bella ciao, σηκώνω bandiera rossa άμα χρειαστεί, κοιτάζω να είμαι πιο υποψιασμένη σε ότι σερβίρει o κάθε καπιτάλας ντεμέκ σωτήρας. Δικαίωμά μου δεν είναι;

 18. Δημήτρης says:

  Bella Ciao κι εγώ όταν δεν έχω τι να απαντήσω λέω “άλλα λόγια ν’αγαπιόμαστε”.
  Δικαίωμα σου είναι κοπέλα μου, εννοείται.
  Ο άλλος ρωτάει ποιές είναι οι 5….χαχαχαχα
  Σας έχει πάρει χαμπάρι ο κόσμος!!!!

 19. Badman says:

  Poies einai file dimitri??
  Apodeixeis Gia ta logia pou les uparxoun h logia tou aera k laspi??

 20. Μπρεχτ says:

  Ή γράφουμε όλο μας το όνομα ή δεν το γράφουμε….
  Bella Ciao το επίπεδο αυτών που γράφεις αντανακλά το δικό σου και των εντολέων σου.
  Badman πράγματι δεν υπάρχεις. Ποιές είναι οι πέντε;
  Είναι η οικογένιεια Χωραφά, οι 7 νάνοι, ο Κοντορεβυθούλης, το χωριό των στρουμφ και η οικογένεια Κουτρούλη..
  Μα δεν ντρέπεστε λίγο. Τουλάχιστον σεβαστείτε αυτούς που υπόκεινται την οικογενειοκρατία που είμαστε άνθρωποι του μεροκάματου.
  Άιντε πια…!

 21. Δημήτρης says:

  Αποδείξεις φίλε μου δεν έχω.Δεν συνηθίζω να φτάνω στο σημείο να ασχολούμαι πολύ με τους άλλους και να ψάχνω στοιχεία εναντίον τους.
  Όσοι είναι στον Πόρο ξέρουν επειδή και μάτια έχουν και αυτιά.
  ΥΓ.Στη θέση σου δεν θα έθιγα τέτοιο θέμα πάντως γιατί δεν ξέρεις…μπορεί να μας βλέπει και κανένας τρελός και να ασχοληθεί.Είναι και δύσκολη η περίοδος.

 22. kostis says:

  από που να ξεκινήσεις…προφανώς αυτό που πείραξε ήταν ο τίτλος του άρθρου “πολύς κόσμος στη συγκέντρωση…”
  συγγνώμη από τη Δύναμη Ενότητας που είχαμε κι εμείς πολύ κόσμο, ενοχλούμε;;; Μόνο εσείς στο εκλογικό σας κέντρο που μας τα πρήξατε με το εάν ήταν 250 ή πάνω από 450 και βγήκατε να κάνετε και διόρθωση !!!

  σαν τους 5-10 πόντους της παραλίας. που είναι τώρα οι εξηγήσεις για το γκρέμισμα και τις επισκευές;;;

  @ Ιωάννα Γ: μη στεναχωριέσαι για τους δρόμους, ελευθεροι θα είναι και στις 19, μην τρομοκρατείσαι…
  το ότι πέρασες από κει δε σημαίνει ότι σε ρώτησε και κανείς να μας πεις τη γνώμη σου, και αφού την λες σε ένα κατά τα άλλα “κατευθυνόμενο” ιστότοπο να αναμένεις και την αντίδραση, είναι σαν να γράφεις σχόλιο για τον Παναθηναικό, σε Ολυμπιακό ιστότοπο και τούμπαλιν, δεν είναι παραμύθι εδώ με νεράιδες.

  όσο για το “μπουρδέλο” που αναφέρεις, εάν δεν ήταν, δεν θα καιγόσασταν κι εσείς να το αναβαθμίσετε και να το λειτουργήσετε σωστά όπως διατείνεστε προεκλογικά, οπότε είναι κάτι κοινώς αποδεκτό, ευχαριστούμε που μας το υπενθυμίσατε.

  όσο για τους “δημόσιους δισγωνισμούς” ρώτα τους τωρινούς δικούς σας συμβούλους να σου πουν πόσο δημοκρατικά τους κάνουν με διπλούς φακέλους κλπ που γέλαγε όλο το νησί τότε για τα σκουπίδια, και ρώτα και για τις παραλίες και ρώτα και για όλα τα έργα και το βιολογικό και το λιμάνι, που ο Μπονάρος έχει ανοίξει και γραφείο στο Γαλατά ακόμα για να είναι “άμεσα” εδώ μη βγει κανένας διαγωνισμός.

  Κατέβα λίγο από το συννεφάκι σου και ρίξε τη χρυσόσκονή σου και στα δικά σας κεφαλάκια λίγο…

  @ Μιχάλης: εχεις καταλάβει ότι όλα από σένα ξεκίνησαν με το σχόλιο σου ετσι;;; δεν μου απάντησες όμως:
  δεν είσαι κληρονόμος του μπαμπά σου και του σογιού σου εσύ;;; σε έχουν αποκληρώσει εσένα;;; και αν ναι, ε τον Δημητριάδη δεν τον έχουν, σόρρυ…

  όσο για “σωτήρες” εσείς ξέρετε καλύτερα που τον φέρατε, από τί θελετε να σας σώσει.

  γιατί εμείς δεν έχουμε ανάγκη να σωθούμε από κάτι, εσείς καίγεστε να διατηρήσετε τα “κεκτημένα” των σογιών 20 χρόνων τώρα.

  @ Bella Ciao: εσύ θες τον Μπρεχτ να στρώσεις…

  Και γενικά αφού σας ενοχλεί ο ιστότοπος και τα σχόλια μας, γιατί μπαινετε και τα διαβάζετε και απαντάτε κιόλας, αφού είναι κατα τα άλλα μεροληπτικό όπως λέτε;;;
  Μαζευτείτε και φτιάξτε το δικό σας να τα λέτε μεταξύ σας, να ησυχάσουμε κι εμείς κι εσείς.

  Ενοχλείτε.-

 23. Ιωάννα Γ. says:

  Kostis,

  Αρχικά δεν χρειάζεται να με ρωτήσει κάποιος για να πω την άποψη μου, είναι θέμα δημοκρατίας ο διάλογος!Ευτυχώς δεν τρομοκρατούμαι εύκολα!

  Λοιπόν δεν καταλάβαίνω, παραδέχεσαι οτι ο ιστότοπος είναι κατευθυνόμενος; Δεν θέλετε να ακούτε άλλες απόψεις πέρα από τις δικές σας; Χούντα έχουμε;Γιατί ακριβώς ενοχλούμε, επειδή αναφέρουμε την άποψή μας που τυχαίνει να είναι και η αλήθεια;

  Ευχαριστώ που παραδέχεσαι οτι θεωρείτε τον Δήμο “Μπουρδέλο” , να σας υπενθυμίσω ακόμα οτι ήσασταν και εσείς εκεί ως αντιπολίτευση….δεν έχετε ευθύνες;
  Πάντως αποτελεί προσβολή να αναφέρεστε στον Δήμο ως “Μπουρδέλο” όποια και αν είναι η Δημοτική Αρχή.

  Αγαπητέ “Kostis”

  Τι ακριβώς εννοείς με τα συννεφάκια και τις χρυσόσκονες; Ζούμε όλοι σε μια χώρα σε κρίση, σε ένα κόσμο σε κρίση, υπάρχει περιθώριο για παραμύθια; ας ασχοληθούμε με τα πραγματικά προβλήματα του τόπου μας.

 24. Ripper says:

  *Γιατί ακριβώς ενοχλούμε, επειδή αναφέρουμε την άποψή μας που τυχαίνει να είναι και η αλήθεια;*

  Ψέμα 1ο: “Καλά που τα είδατε τα 250 άτομα. Ήταν δεν ήταν 80 από τα οποία τριάντα ήταν οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι…..” – Γνωρίζεις πολύ καλά ότι ΔΕΝ ήταν 80 όπως αναφέρεις αλλά πολύ περισσότεροι. Φαίνεται στις φωτογραφίες και στα βίντεο. Παρόλα αυτά την αναφέρεις την “άποψη” σου.

  Ψέμα 2ο: Ο Δημητριάδης “το 2011 κατά τη διάρκεια Δημοτικού Συμβουλίου (13η Μαϊου) χαρακτήριζε (τους υπαλλήλους) ως αμόρφωτους”. Απόδειξε την “άποψη” σου, αλλιώς είσαι κοινή συκοφάντης. Φυσικά και είχε πει τον Δήμο μπουρδέλο. Ήταν ακριβώς μετά την υπεξαίρεση και όπως αποδείχτηκε ο Δήμος ήταν μπάχαλο. Ποτέ όμως δεν αποκάλεσε τους υπαλλήλους “αμόρφωτους”.

  Ψέμα 3ο: “σύμφωνα με τον κ. Δημητριάδη θέλετε να καταργήσετε τους Δημόσιους Διαγωνισμούς και να βολεύετε κανένα κολλητό….” Τεκμηρίωσε το. Που το άκουσες? Που το διάβασες? Που το είδες? Αν δεν τεκμηριώνεις την “άποψη” σου, τότε απλά ρίχνεις λάσπη.

  Μια φορά ψεύτρα, πάντα ψεύτρα. Ιωάννα… Γ τα. Καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς…

 25. Anoubis says:

  Φίλοι μου και κυρίως οι νεώτεροι ηρεμήστε και επειδή γνωρίζεστε, πιέστε καφέ στην παραλία και συζητήστε τα…. Μην φορτώνεστε και υπερασπίζεστε παλαιά λάθη μεγαλυτέρων, μην παρασύρεστε από την TV και το ύφος που πουσάρει… Βάλτε το μυαλό σας να αναλύσει και να ανασχεδιάσει το μέλλον. Μη σας παρασύρουν οι μεγαλύτεροι στο παιχνίδι τους σα μπαγλαμάδες. Είμαστε πολύ πιο μορφωμένοι και καλλιεργημένοι, πολύγλωσσοι, προσαρμοστικοί, ευέλικτοι και ανώτεροι. Να βάλουμε εμείς το επίπεδο της όποιας αντιπαράθεσης και οχι να γίνουμε πληκτρολόγοι των μεγάλων εκατέρωθεν που ή βαριούνται ή χειρότερα δεν ξέρουν να γράψουν οι ίδιοι τις ξεπερασμένες και διχαστικές τους προσεγγίσεις. Μην ξεχνάτε οτι την επόμενη μέρα, οι λίγοι του νησιού μαζί θα ζούμε, θα γελάμε και θα πονάμε… Ομόνοια λοιπόν και δυσπιστία και αμφισβήτηση στους μεγάλους!!! Αμφίπλευρα!

 26. Ιωάννα Γ. says:

  Ripper,

  Πραγματικά προσπαθώ να μην πέσω στο επιπεδό σας…ακόμα και έτσι όμως θέλω να ακούω την απόψή σας σε αντίθεση με άλλους…

  1) Ωραία δεν ήταν 80 ήταν 100 μήπως 150;; Πάντως ακόμα και από την επιπλέον φωτογραφία που ανεβάσετε στο αρθρο 250 δεν φαίνονται …εξάλλου γιατί κόπτεστε τόσο; εσείς δεν λέτε οτι σημασία έχει πόσοι θα σας ψηφίσουν και όχι πόσοι ήταν στην συγκέντρωση;

  2)Δημοσίευμα της Εφημερίδας ” ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ”, Δευτέρα 23 Μαϊου 2011….ψάξτε το και θα δείτε αν λέω ψέματα ή όχι σχετικά με τους χαρακτηρισμούς του κ. Δημητριάδη. Η ακριβής του φράση ήταν ” οι εργαζόμενοι στον Δήμο είναι αμόρφωτοι, και χωρίς πτυχία”. Εκτός αν διαψεύσατε το ρεπορτάζ τότε και δεν το γνωρίζω.

  3)Την άποψη μου την έχω ήδη τεκμηριώσει σε προήγουμενο σχόλιο μου…μην επαναλαμβάνομαι!

 27. ypatia says:

  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ.ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΧΑΛΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ Κ ΟΤΙ ΣΥΝΕΒΕΙ ΜΕΤΑ.ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕΣΟ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΕ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΙΚΕ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ Κ ΜΗ ΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ’ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΙ ΥΠΟΨΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΣΠΙΡΙΔΩΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΗΡ8Ε ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΡΟ.8Α ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΩ Κ ΑΛΛΑ Κ ΟΛΟΙ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ.ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΑ ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ.ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ.ΑΑΑΑΑ ΡΕ ΑΘΑΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΤΑ 8Α ΒΑΛΕΙΣ ΜΥΑΛΟ.

 28. Badman says:

  Den nomizw oti einai Kako stis sugkentrwseis pou kanoun oi sundiasmoi
  Einai Kako na pigainei o kosmos na tous akouei k tous men k tous de,
  Isa isa pou einai Kalo Gia na mporesei na krinei k na psifisei me swsti skepsei
  K oxi me dwrodokia k me xorigies!

 29. ypatia says:

  KAI ESY BELLA CIAO TOΣΟ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ Η ΑΙΘΕΛΟΤΥΦΛΗΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ.

 30. Bella Ciao says:

  Και έλεγα θα εμφανιστεί δεν θα εμφανιστεί…καλώς το μικρό μου το Μπρεχτούλι με το υψηλό του επίπεδο. Δυσκολεύεσαι να αντιληφθείς καιρό τώρα πως δεν έχω εντολείς, δεν πειράζει, υπάρχεις και αυτό μου φτάνει!

  Προς λοιπούς ζήτουλες και νεοφασίστες που παρέθεσαν σχόλια παραπάνω και αποφάσισαν πως το Porosnews τους ανήκει και η αντίθετη άποψη πρέπει να είναι σωνει και καλά κατευθυνόμενη. Μην κάνετε σαν Ορκ. Αν το όραμα σας είναι τόσο μεγάλο και ευγενές, θα πραγματοποιηθεί, είτε υπάρχει αντίθετη άποψη είτε όχι. Σε κάθε περίπτωση δεν θα πείσετε με το ζόρι.

 31. Π.Ρ. says:

  Δεν είναι τίποτα αυτό με το πλήθος των ατόμων. Μάλλον τρέφονται πολύ με τσιπούρες ιχθυοτροφείου. Έτσι εξηγείται το ότι βλέπουν τα μεγέθη στο 1/3 με 1/4 των πραγματικών. Τα 250 με 300 άτομα τα μετράνε για 80.

  Γι αυτό και άυξαναν παρανόμως την επιτρεπόμενη ετήσια παραγωγή τους κατά 200% με 300%.

  Το κορυφαίο, η αναφορά στο ρεπορτάζ του δημοτικού μέλλοντος.

  Άκου εκεί να μη βγει να διαψέυσει ο Δημητριάδης τον Λαζαρίδη. Αυτόν τον κολοσσό της δημοσιογραφίας

 32. xristos says:

  Αλήθεια, γιατί ο κ. Δημητριάδης αφού είναι τόσο σίγουρος για αυτά που εκφράζει δημόσια δεν αναφέρεται ακριβώς στο ποιές είναι αυτές οι οικογένειες που καταδυναστεύουν το νησί αλλα κρύβεται πίσω απο γενικόλογες αναφορές για εντυπωσιασμό; Ειδικά απο τη στιγμή που είναι τόσο σίγουρος ακόμα και ως προσ τον αριθμό τους;

  Αν έχουν υποπέσει στην αντίληψη του περιστατικά εκφοβισμού και τρομοκρατίας γιατί δεν τα αναφέρει; Ισα-ισα που αυτό θα ήταν και ενα μεγάλο “υπερ” του αν όντως ισχύει…

  Μήπως ο πέλεκυς των μηνύσεων και των αγωγών για συκοφαντική δυσφήμιση τον αποτρέπει απο κάτι τέτοιο;

  Αν έτσι λοιπόν ας κατονομάσει ή αλλιώς ας σωπάσει!!!

 33. Μπρεχτ says:

  Χρήστο ο κόσμος το έχει τούμπανο κι εσείς κρυφό καμάρι;
  Αν δεν ξέρεις τις 5 οικογένειες τις έχω γράψει παραπάνω…
  Ασε να δούμε αν εντυπωσιάζεται ο κόσμος.

  Κα Ιωάννα Γ. Το Γ τί είναι Γ-υρολόγος; Γ-υμνιστής ή μήπως Γ-υμνοσάλιαγκας;

  Αν είναι αυτό που έχω στο μυαλό μου εξηγείται το έμφυτο ταλέντο διαστρέβλωσης και κατασυκοφάντησης.
  Άλλο είναι κορίστι μου να “εκφράζεις την άποψή σου” και άλλο να βάζεις λόγια στο στόμα του Δημητριάδη που δεν τα έχεις πει.

  Μην προσπαθείς να μπερδέψεις την άποψή σου με τα ψέματα.
  Άλλο λέω την άποψή μου και άλλο ΨΕΥΔΟΜΑΙ.
  Όταν εν γνώσει σου ΨΕΥΔΕΣΑΙ δεν λές την άποψή σου
  αλλά προσπαθείς να χειραγωγήσεις…

  Bella αγάπη μου δεν κατάλαβα τίποτα αλλά δεν πειράζει.
  Έχω μια απορία όμως: Τα Ορκ που γράφεις τί είναι; Συγγενείς των τρόλ;

  Ciao….

 34. xristos says:

  Αν δεν μπορεί κάποιος να αναφέρει αυτές τις οικογένειες έστω και ανώνυμα σιγά λοιπόν να μην το κάνει επωνύμως ο Δημητριάδης λοιπόν…

 35. Μπρεχτ says:

  Διόρθωση: που δεν τα έχει πει…

 36. century says:

  https://www.porosnews.gr/news/%CF%80%CF%81%CE%BF-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CF%85%CE%B8%CF%85%CE%BD%CF%8E%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82%E2%80%A6/
  απο το porosnews τα περι μπουρδελου του πολιτισμενου κου Δημητριαδη.

 37. Π.Ρ. says:

  Τέτοιοι είστε. Χάθηκαν 600.000€ από τα ταμεία του δήμου, και το μόνο που σας νοιάζει είναι τι λέει ο Δημητριάδης. Αν χάνονταν επί δικής του δημαρχίας θα είχαμε λαϊκά δικαστήρια.

  Και δικά σας λεφτά χάθηκαν στην τελική.

  Αλλά είστε τόσο εμπαθείς μέχρι εκεί που δεν παίρνει.

 38. Ripper says:

  Α ρε Ιωάννα…

  Α, έγιναν 150 τώρα ε? Με το τσιγκέλι θα σου βγάζω την αλήθεια ατιμούλι…?

  Ο Τσεντσουρι από πάνω παραθέτει δημοσίευμα του porosnews. Πουθενά δεν λέει ότι ο Δημητριάδης χαρακτήρισε τους υπαλλήλους αμόρφωτους χωρίς πτυχία. Αυτό που λες συνεχίζει να είναι ψέμα. Αντιθέτως, σε σχόλιο του απαντάει στον πρόεδρο των εργαζομένων και τελειώνει το θέμα εκεί. Τώρα εσύ μπορείς να παραθέτεις ο,τι ρεπορτάζ θέλεις. Ιδιαίτερα ενος δημοσιογράφου που δεν πατάει σε δημοτικά συμβούλια και που έχει καταδικαστεί ως συκοφάντης του Δημητριάδη. Ο Δημητριάδης φυσικά και είπε μπορδέλο τον δήμο σε μια συνεδρίαση που πραγματευόταν την απώλεια 600χ.
  Τι περίμενες? Να τους δώσει παράσημο. Και που ακριβώς ήταν οι ευθύνες της αντιπολίτευσης? Εκτός από ψεύτρα, λες και ανοησίες.
  Τέλος ο Δημητριάδης έχει κατηγορηθεί ότι δείχνει υπερβάλοντα ζήλο με την νομιμότητα και έρχεσαι τώρα εσυ να μας πεις ότι θέλει να βολέψει κολλητους? Ιωάννα Γ ΤΑ… Μη κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια…

 39. Ιωάννα Γ. says:

  Μπρεχτούλι ανατρίχιασα….

  Τώρα που η προπαγάνδα σας δεν έχει αποτέλεσμα, πηγαίντε κάντε καμιά δήλωση…

 40. Μπρεχτ says:

  Ιωάννα μπας και είσαι η ίδια με την bella; Μόνο αυτή με λέει έτσι.
  Κοίτα να απαντήσεις στον Ripper που σε έκανε ρόμπα και άσε τα γλυκόλογα.

  Αν δεν κατάλαβες αποδείχτηκε ΠΑΛΙ ότι λες ΨΕΜΑΤΑ.
  Άντε να κουμπώσεις τωρα την ρόμπα και σταμάτα την γαργάρα.

  Και γράψε το επώνυμό σου αφού δεν μασάς…

  Century επίσης κλείσε τη ρόμπα θα πουντιάσεις

 41. xristos says:

  Τελικά αυτες τις 5 οικογένειες ούτε ανώνυμα δεν μπορεί να τις κατόνομασει κάποιος στα σοβαρά…Οπότε καταλήγουμε στο συμπέρασμα οτι πρόκειται τελικά για μεγάλο παραμυθάκι…

 42. century says:

  “Μπρεχτ” εσυ να κλεισεις το τουνελ γιατι μπορει να φουσκωσεις απο τον πολυ αερα. Και σταματηστε το γλυψιμο στους υπαλληλους τους Δημου, παραμονη των εκλογων, γιατι και γελοιοτητα εχει τα ορια της!!!

 43. Μπρεχτ says:

  Για τα ψέματά σου κουβέντα έτσι;
  Ξεφτυλίστηκες και έχεις τα μούτρα και μιλάς;

  Οι εργαζόμενοι στον Δήμο δεν τρώνε κουτόχορτο. Ξέρουν αν κάποιος τους γλύφει ή όχι.

  Άντε πείτε κανα ψέμα ακόμα. Προλαβαίνετε!

 44. xristos says:

  Βασικά ούτε για τις οικογένειες έχει ακουστεί κουβέντα όμως…

 45. Bella Ciao says:

  Ιωάννα Γ. θα σε μαλώσω, το Μπρεχτούλι το έχω αποκλειστικότητα.Φαίνεται όμως πως ψάρεψες λαβράκι, (τίποτα δεν είναι τυχαίο). Αν μαθαίναμε και τις 5 οικογένειες ποιες είναι καλά θα ήταν. Μέχρι τότε χύμα γήπεδο και αχταρμάς έξω οι 5 οικογένειες από τον Πόρο, ζήτω ο Υποψήφιος από την Φιλοθέη! Βρε Φοβοῦ τούς Δαναούς καί δῶρα φέροντας!

 46. Αιώνιος Φοιτητής says:

  Βρέθηκαν οι 5 οικογένειες !!!!!

  http://laughingsquid.com/wp-content/uploads/2013/12/GoTSnowflakes-1024×701.jpg

 47. century says:

  Για ποια ψεματα μιλας? Σε αυτα που γραφει το POROSNEWS παρεπεμψα. ΜΠΡΕΧΤ εχεις χασει την μπάλα. Την Κυριακη το βραδυ να δεις. Θα παει τζαμπα το εκτρωμα που φτιαξατε, γιατι στον Πορο δεν θα ξαναπατησετε.

 48. Μπρεχτ says:

  Και ποιός θα μας διώξει century εσύ;
  Μπας και είσαι από αυτούς που νομίζουν ότι θα συνεχίσουν να κάνουν κουμάντο στο νησί;

  Ιωάννα Γ.-Bella Ciao πες μας καλέ το ονοματάκι σου και άσε την Φιλοθέη εκεί που κάθεται.

  Μας πρήξατε με τις οικογένειες. Οι ψηφοφόροι του Πόρου θα κρίνουν.

  Άντε γιατί βαρέθηκα πείτε και κάτι καινούριο μας ζαλίσατε.

 49. τσου ρε λακη says:

  ποιος εισαι ρε μάστορη που θα μας πεις ποιος θα μείνει και ποιος θα φύγει απ΄το νησί? Τέτοια διακυβέρνηση ονειρεύεστε. ΡΕ ΟΥΣΤ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΗ ΣΟΥ ΡΙΞΩ ΦΛΙΤ

 50. antonis karathanasis says:

  τι νοημα εχουν τα ονοματα ρε πεδια δε βλεπουμε ?δεν καταλαβενουμε οτι ολοι οσοι γραφουν για τη δυναμη ενοτητασ ειναι το ενα και το αυτο?οι οικογενειεσ που ολοι ξερουμε τα παπαγαλακια εδω μεσα και ο ιδιοσ ο σπυριδονασ ενα και το αυτο.Λιγεσ μερεσ μίνανε οποτε κοντοσ ψαλμοσ αληλούια που λεει και ο παπασ.
  ΑΑΑΑΑ και μια και μιλαμε για παπαδεσ ασ μαζεφτουν οι λεό και george γιατι η δουλια τουσ απλά ειναι να μαζευουν τον κοσμο στισ εκλησιεσ και οχι να τον διωχνουν με τα καμοματά τουσ.Ακουσ εκει να κανουν ψηφομαζεματα οι παπαδεσ.ελεοσ πια τι αλο θα δουμε

 51. Αιώνιος Φοιτητής says:

  Πράγματι, δεν έχουν νόημα τα ονόματα.

  Σημασία έχει η επίκληση των ονομάτων και μόνο.

  Σαν τις παλιές καλές εποχές του Ανδρέα Παπανδρέου και τα “ξένα κέντρα λήψης αποφάσεων” που ήθελαν πάντα το κακό μας…..

  Εμπρός όλοι μαζί κατά των 5 οικογενειών

  Lanisters γουρούνια δολοφόνοι !!!

  (αν κερδίσει ο Σπυρίδωνας, τότε μάλλον οι 5 οικογένειες είναι όλες παπαδοπαίδια, δεν μπορεί να μαζέψουν τόσους ψήφους αν δεν έχουν 10 παιδιά η κάθε μία, για αυτό γράφει και ο Καραθανάσης για τους παπάδες, ξέρει)

 52. xristos says:

  Κλασσική τακτική πανικοβλημένου. Απο εκεί που λέγανε οτι ξυπνήσαν οι Ποριώτες και έφτασε η ώρα της αλλαγής, τώρα βάζουνε στο παιχνίδι τις 5 οικογένειες, τις δήθεν απείλες, την τρομοκρατία και την ψυχολογική πίεση, αλλά οτι θα φτάνανε στο σημείο να τους φταίνε και οι παπάδες πραγματκά με ξεπερνάει!!!

  Ετσι μπράβο, ανοίχτε σιγά-σιγά το κουτάκι με τις δικαιολογίες για την διαγραφόμενη ήττα μιας και τα λεφτά και η λάσπη δεν κάνανε την αναμενόμενη δουλειά.

  Είπαμε, θα μαρτυρήσετε μόνοι σας χωρίς ξύλο..Να δω ποιά ευφάνταστη δικαιολογία θα επικαλεστείτε ακομα…

 53. antonis karathanasis says:

  γιαυτο εισε αιονιος φητητης.Γιατι δε σκεφτεσαι αν χασει ο σπυριδονασ?
  Τοτε θα δεισ τις 5 οικογενιεσ να γινονται απο λυκοι αρνακια και γατουλες.θα δεισ πως θα γλιφουνε τον δημητριαδη για να περισοσουνε ολα οσα κερδισαν σε βαροσ των αλλων.

 54. Badman says:

  Na ksereis Antoni karathanasi pws oi oikogeneies Gia tis opoies anaferese k den katanomazeis,den exoun kanenan anagki dimitriadi-spuridwna-stratigo!!!
  Esena ti s exoun kanei Antoni karathanasi k ta exeis baleis mazi tous???
  S exoun klepsei??
  Exoun kanei kapoio Kako isbaros s??
  Kalo einai na koitame prwta tin kampoura mas k meta na krazoume tous allous!!!
  Gi auto den pame mprosta San Laos gt anti na koitame mprosta Koitame to pws tha roufianepsoume k pws tha kanoume Kako Ston allon!!!

 55. Μπρεχ says:

  Τελικά υπάρχουν οι πέντε οικογένειες; Νόμιζα ότι ήταν μύθος.

  Και πώς ξερεις σε ποιές αναφέρεται ο Καραθανάσης αφου δεν τις ονομάζει;

 56. antonis karathanasis says:

  θεορώ σωστό να μην πω τωρα προεκλογικα πιές ειναι οι 5 οικογενειεσ αν και τισ ξερεισ απ οτι φενετε πολύ καλά.Μετα ομωσ οποιο και αν ειναι το αποτελεσμα (κακε αντρα)να εισαι σιγουροσ οτι θα τουσ πω.δεν θελω τωρα για τον απλο λογο οτι θα πεισ πως λασπολογώ για συγκεκριμενους συμβουλουσ του σπυριδονα.Εν αναμονη λοιπον αν σε ενδιαφερει να ακουσεις κατι που ηδη ξερεισ απο στομα άλλου .αα και επιδη θα με πεισ αγραματο και εσυ σου απαντω απο πριν καλυτερα αγραματοσ και να γραφω Ελληνικα παρα αλλοπαρμένος.BADMAN

 57. Badman says:

  Epeidi akouw sunexeia gi autes rwtaw!
  Den exw problima na m tis peite Opote eseis nomizete
  Oti einai swsto,opws na m peite k to exoun kanei s esas!
  Euxaristw!

 58. xristos says:

  Μπρεχ(τ), στο είπα και στο post για την Ροή, πρόσεχε όταν αλλάζεις ψευδώνυμα να τα γράφεις σωστά γιατι εκτείθεσαι.

  Καραθανάση ασε αυτο το δήθεν οτι θα τα πείς μετά επειδή δεν θεωρείς σωστό να τα πεις προεκλογίκα. Εδω έχεις πει αλλα και άλλα πολύ χειρότερα.

  Και που΄σαι;;; Ασε αυτο το παραμυθάκι οτι είσαι αγράμματος για να το παίξεις παιδί του λαού και βιοπαλαιστής. Δεν περνάει πια.. Μια χάρα το ξέρεις και το αγγλικό βλέπω εκτός απο την “δήθεν” αγραμματοσύνη σου…

 59. Μπερχτ says:

  Πω πω με κατάλαβε ο Χρήστος. Είμαι τελικά ο Σέξπηρ…

  Ρε μανούρα με τους 5

  Εντάξει ρε παιδιά δεν υπάρχουν. Ωχού μας πρήξατε.

 60. Αιώνιος Φοιτητής says:

  Περί οικογενειών :

  “Της Στάρκαινας της φάγανε τον γιο και το εγγόνι
  Lannisters-γουρούνια-δολοφόνοι”.

  Δημητριάδη διώξε τις 5 οικογένειες, θα γίνουμε οικογένεια στην θέση της οικογένειας !!!

  Θα τους πάρουμε τα μαγαζιά, τα ξενοδοχεία, τα στοιχιματζίδικα, τους οίκους ανοχής, το εμπόριο ναρκωτικών, θα τους πετάξουμε έξω !!!

Σχολιάστε