Πλήθος κόσμου στην συγκέντρωση του Γιάννη Δημητριάδη στο ΛεμονοδάσοςIMGP5501 «Είμαστε πολίτες δεύτερης κατηγορίας, ξεχασμένοι από τον Δήμο Πόρου» δήλωσαν σύσσωμοι οι κάτοικοι του Λεμονοδάσους που έδωσαν δυναμικό παρών στην προεκλογική συγκέντρωση που πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πόρου με τον συνδυασμό «Αλλαγή Πορείας» Γιάννης Δημητριάδης στην ταβέρνα της Φωτεινής Καραδήμα στην Αλυκή.

Από νωρίς ο κόσμος – μεταξύ των οποίων και δημότες του Δήμου Τροιζηνίας – Μεθάνων – είχε κατακλύσει τον χώρο ενώ η υποδοχή που επιφύλαξαν στον Γιάννη Δημητριάδη ήταν θερμή. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πόρου τόνισε εξ΄ αρχής ότι ο λόγος της παρουσίας του στο Λεμονοδάσος ήταν να ακούσει και να συζητήσει τα προβλήματα των κατοίκων καθώς και να καταγράψει τους προβληματισμούς τους.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Γιάννης Δημητριάδης ανέφερε τους έξι βασικούς άξονες του προγράμματος του συνδυασμού «Αλλαγή Πορείας».

Συγκεκριμένα έκανε λόγο για την αποκατάσταση των προβληματικών υποδομών όπως είναι ο Βιολογικός Καθαρισμός, την οικονομική εξυγίανση του Δήμου, προχώρησε σε ειδική αναφορά για την ιδιωτικοποίηση του λιμανιού – επισημαίνοντας πως θα αντιταχθεί με όποιο θεσμικό μέσο διαθέτει στην πώλησή του –  τις ιχθυοκαλλιέργειες, τον τομέα της Υγείας και την αξιοποίηση του Κ.Ε.Πόρος.

Για το Λεμονοδάσος τόνισε πως η συνεργασία με τους κατοίκους και τον Σύλλογο Φίλων του Λεμονοδάσους, θα είναι στενή και συνεχής, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ως Δήμαρχος θα υιοθετεί «εν λευκώ» τις προτάσεις τους.

«Ο καθαρός λόγος και να μη χαιδεύουμε αυτιά είναι το σύνθημά μας. Πιστεύω ακράδαντα ότι ο κόσμος έχει την ωριμότητα αλλά κυρίως τη διάθεση για ριζική αλλαγή στον Πόρο» κατέληξε στην ομιλία του ο κ. Δημητριάδης.

Εξαιρετικό ενδιαφέρον είχαν οι παρεμβάσεις των κατοίκων, οι οποίοι εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για την αδιαφορία των Δημοτικών Αρχών που πέρασαν από τη Διοίκηση του Δήμου, καθώς όπως ανέφεραν ο Δήμος Πόρου είναι προκλητικά απών από τα προβλήματα και την καθημερινότητά τους.

Τα βασικότερα θέματα που έθεσαν στον Γιάννη Δημητριάδη είναι η οδική ασφάλεια και το προβληματικό  οδικό δίκτυο της περιοχής, η ανύπαρκτη καθαριότητα, ο ελλιπής φωτισμός, η έλλειψη νερού το καλοκαίρι και η προβληματική ύδρευση.

Ο κ. Δημητριάδης δεσμεύθηκε πως μόλις εκλεγεί θα δώσει έμφαση στα χρόνια προβλήματα των κατοίκων του Λεμονοδάσους, ενώ ο κόσμος τον ευχαρίστησε για την ουσιαστική παρουσία του στην περιοχή τους.

«Όταν εκλεγούμε δημοτική αρχή, δεσμεύομαι πως θα πραγματοποιούμε εκδηλώσεις σαν τη σημερινή, εδώ στο Λεμονοδάσος καθώς πλέον, εμείς θα είμαστε οι υπεύθυνοι για την επίλυση των προβλημάτων σας» δήλωσε ο κ. Δημητριάδης.

 
Σχολιάστε