Περιφέρεια Αττικής: Δεν λειτουργεί το εργοστάσιο λυμάτων του ΒιοΚαDSC00140Έγγραφο κόλαφος της Διεύθυνση Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Αττικής – το οποίο έχει αποσταλεί στον Δήμο Πόρου – βεβαιώνει πως, εκτός από τα γνωστά προβλήματα που αντιμετωπίζει το δίκτυο του ΒιοΚα, ούτε το εργοστάσιο λυμάτων στη θέση «Ντάνα» δεν λειτουργεί κανονικά.
Πιο συγκεκριμένα, στα πλαίσια περιβαλλοντικού ελέγχου για την προστασία του περιβάλλοντος, που διενήργησε το κλιμάκιο της Υπηρεσίας της Περιφέρειας στις 13/5/2013 σε αντλιοστάσια του κεντρικού αποχετευτικού δικτύου και την εγκατάσταση βιολογικού καθαρισμού, διαπιστώθηκαν σημαντικές ελλείψεις αναφορικά με τη λειτουργία της μονάδας.
Σύμφωνα με την Έκθεση Αυτοψίας, δεν γίνεται παρακολούθηση της ποιότητας των επεξεργασμένων αποβλήτων, ενώ διαπιστώθηκαν σημαντικές ελλείψεις, όπως για παράδειγμα, στη δεξαμενή υποδοχής των βοθρολυμάτων, η οποία ήταν εκτός λειτουργίας, ενώ δεν λειτουργούσε, ούτε το στάδιο της λιποσυλλογής.
Διαβάστε το Έγγραφο (Έκθεση Αυτοψίας) της Περιφέρειας.
Comments (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. dabanis says:

  Και τα ψαρια απο τα κλουβια ποιος τα τρωει ???

 2. Γιάννης Γκούμας says:

  Το να εγκριθεί το έργο, να χρηματοδοτηθεί τόσες φορές και να μην λειτουργούν τμήματά του τα οποία χρειάζονται προσωπικό και έλεγχους (αυτά που έχουν το κόστος), θυμίζει τόσα έργα που γίνονται στην Ελλάδα με αυτό τον τρόπο και τα γνωστά αποτελέσματα. Πότε θα μάθουμε;

 3. Ηθελα να ελθω φετος με την οικογενεια μου για διακοπες σον Πορο που τον λατρευω. Λυπαμαι αλλα δεν θα το κανω, γιατι νοιωθω οτι παιζονται πολυ επικινδυνα παιγχνιδια σε βαρος της υγειας του κοσμου. Πολλα τα προβληματα για ενα τοσο μικρο νησι ( υδροδοτηση,λυματα,φορμολη,σκουπιδια και κυριως αδιαφορια). Πως λοιπον περιμενετε τουρισμο?????
  Ευτυχως ο κοσμος εχει ξυπνησει πλεον και τα
  κοιταζει ολα!!!

Σχολιάστε