Περιοδεία των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚunnamed (1)Κλιμάκιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, αποτελούμενο από τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Ά Πειραιά και Νησιών Δημήτρη Καρύδη, και τους συνυποψηφίους του Βασίλη Κατσαφάδο, Ανδρέα Βροντάκη, Σταύρο Καλαμάκη και Χρήστο Πάλλη, πραγματοποίησε περιοδεία στα νησιά του Αργοσαρωνικού.

Ειδικότερα, την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου βρέθηκαν στην Αίγινα και το Αγκίστρι, το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου στην Ύδρα και τις Σπέτσες και την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου στον Πόρο, την Τροιζήνα και τα Μέθανα.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής τους είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με δημάρχους, εκπροσώπους τοπικών παραγωγικών και κοινωνικών φορέων και πολίτες σε πολύ καλό κλίμα και να ακούσουν τους προβληματισμούς, τις επιθυμίες και την απαίτηση πρώτα απ’ όλα για πολιτική σταθερότητα στη χώρα, για εθνική ενότητα και κυβέρνηση τετραετίας έτσι ώστε να αναπτυχθεί η πραγματική οικονομία και να αντιμετωπισθεί αποτελεσματικά η ανεργία που πλήττει ιδιαίτερα τους νέους ανθρώπους.

Σήμερα που αποδείχθηκε περίτρανα πόσο ψεύτικες και απατηλές ήταν οι υποσχέσεις τόσο των “Ζαππείων” από την ΝΔ, όσο και αυτές περί “σκισίματος και κατάργησης των μνημονίων”  από το ΣΥΡΙΖΑ, οι δημοκρατικοί πολίτες συνειδητοποιούν και κατανοούν ότι μόνο το ΠΑΣΟΚ είπε την αλήθεια για την κρίση και χάραξε την αναγκαία Εθνική Γραμμή για την υπέρβαση της.

Για αυτό επιστρέφουν και στηρίζουν τη Δημοκρατική Συμπαράταξη ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ, δυναμώνουν και ισχυροποιούν την φωνή και το ρόλο της για ουσιαστικές αλλαγές και μεταρρυθμίσεις στο κράτος και την οικονομία. Συμπαρατάσσονται  ενεργά στη μεγάλη μάχη, για την κατάκτηση της 3ης θέσης στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου κόντρα στους Νεοναζιστές της εγκληματικής οργάνωσης της ΧΑ.

Οι περιοδείες των υποψήφιων βουλευτών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ συνεχίστηκαν σήμερα στις γειτονιές του Πειραιά με επισκέψεις στο Χατζηκυριάκειο και το Ν. Φάληρο, εισπράττοντας το ίδιο καλό κλίμα.
Σχολιάστε