Πασχαλινές προσφορές και χορηγίες από τον Δήμο ΠόρουdimoskartaΜε αφορμή τις γιορτές του Πάσχα, ο Δήμος Πόρου προσέφερε σε περισσότερους από 90 συνανθρώπους μας με οικονομικές δυσκολίες, πακέτα τροφίμων συνολικής αξίας 3.000€. Στους δικαιούχους (οι οποίοι προέκυψαν από τη διαδικασία αξιολόγησης δικαιολογητικών που είχε εξαγγελθεί στις 24 Μαρτίου), χορηγήθηκαν επίσης τσουρέκια και κουλουράκια που προσφέρθηκαν δωρεάν από τους φούρνους Αγγελόπουλου και Κωστόπουλου και από τα εργαστήρια ζαχαροπλαστικής «Βεσσαλά» και «Γλύκισμα».

Η δαπάνη των τροφίμων καλύφθηκε από τον Δήμο Πόρου και από τον Αντιδήμαρχο Γιώργος Κουτουζή, ο οποίος διέθεσε το ποσό των 500€, ενώ ο Δήμαρχος Γιάννης Δημητριάδης προσέφερε το ποσό των 1.000€ για την κάλυψη έκτακτων ιατρικών εξόδων συμπολίτισσάς μας.


Η δημοτική αρχή Πόρου ευχαριστεί τους ανωτέρω επιχειρηματίες για τις προσφορές τους, τα παιδιά του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης για τις χειροποίητες ευχετήριες κάρτες που εσωκλείσθηκαν σε κάθε πακέτο, τις εθελόντριες που βοήθησαν στη συσκευασία και διανομή των ειδών, την κοινωνική λειτουργό του Δήμου Φανή Δουζίνα και την εντεταλμένη δημοτική σύμβουλο Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας, Μαρία Βαρβάρου.
Σχολιάστε