Παρουσιάστηκαν τα προγράμματα του ΕΣΠΑ στον ΠόροDSCN1516Το Σάββατο 25 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στην Χατζοπούλειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Πόρου η ενημερωτική παρουσίαση των προγραμμάτων ΕΣΠΑ, τα οποία αφορούσαν το μέτρο 123Α για την ενίσχυση της μεταποίησης και εμπορίας των γεωργικών προϊόντων και το μέτρο 112 για την εγκατάσταση των νέων αγροτών.

Η διοργάνωση έγινε με πρωτοβουλία του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά με τη συνεργασία του Δήμου Πόρου, ενώ τα προγράμματα  στους πολίτες παρουσίασε ο Οικονομολόγος – Ειδικός Σύμβουλος του Β.Ε.Π. κ. Γεώργιος Χαλόφτης. Ο κ. Χαλόφτης ενημέρωσε για τα νέα – βελτιωμένα προγράμματα σε σχέση με το παρελθόν- τους ενδιαφερόμενους, απαντώντας σε σχετικά ερωτήματα.

Την ημερίδα τίμησαν με την παρουσία τους τόσο ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά κ. Ανδριανός Μιχάλαρος όσο και υπηρεσιακά στελέχη του Βιοτεχνικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου.

Ο Δήμαρχος Πόρου κ. Δημήτρης Στρατηγός, ευχαρίστησε για την αγαστή συνεργασία τον Πρόεδρο και τον ειδικό Σύμβουλο του ΒΕΠ και εξέφρασε την επιθυμία να πραγματοποιηθεί ενημερωτική ημερίδα, με αφορμή το νέο αναμενόμενο Πρόγραμμα για την Γυναικεία Επιχειρηματικότητα .

Τα μέλη του ΒΕΠ μας παρέδωσαν το σχετικό ενημερωτικό υλικό που αφορούσε την παρουσίαση των δύο υφιστάμενων προγραμμάτων, διαβεβαιώνοντάς μας ότι προσφέρονται να παρέξουν κάθε βοήθεια στους ενδιαφερόμενους, ώστε στο προβλεπόμενο χρονικό διάστημα να υποβληθούν προτάσεις.

Ανοίξτε τo σχετικό συνημμένο αρχείο > Μέτρο 123Α – Μεταποίηση και Εμπορία γεωργικών προϊόντων < και επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά www.bep.gr   
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Γιάννης Γκούμας says:

    Ενδιαφέρον το γεγονός ότι θα δόσουν έστω και περιορισμένες άδειες σε οινοποιίες. Μέχρι σήμερα κατά παραβίαση της συνταγματικής του υποχρέωσης (μέριμνα και προστασία εργασίας και δημιουργία συνθηκών εργασίας) το κράτος δεν έδινε άλλες άδειες για καλλιέργειες σταφυλιού και μεταποίησή του.

    Τελικά πρέπει να τους πληρώνουμε για να τηρούν το Σύνταγμα.

Σχολιάστε