Παραιτείται ο Χρήστος Δρούγκας από Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου ΠόρουΤην παραίτηση του, φέρεται πως υπέβαλε ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου του Δήμου Πόρου κ. Χρήστος Δρούγκας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Δρούγκας έχει εκφράσει προφορικά την πρόθεση του να παραιτηθεί, ωστόσο δεν έχει ακόμη υποβάλει γραπτή παραίτηση.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Νέα Εποχή, η παραίτηση του κ. Δρούγκα, φαίνεται να οφείλεται καθαρά σε επαγγελματικούς λόγους (υποχρεώσεις που δεν επιτρέπουν σημαντικό ελεύθερο χρόνο για τα καθήκοντα του προέδρου).
Να σημειώσουμε πως πριν από ένα περίπου μήνα, η παράταξη της μειοψηφίας «Αλλαγή Πορείας» με επιστολή της, είχε εκφράσει τη διαμαρτυρία της για ελλιπή διοίκηση και είχε ζητήσει από τον κ. Δρούγκα να παραιτηθεί και να οριστεί νέος πρόεδρος του ΔΛΤ, ο οποίος να διαθέτει τον απαιτούμενο χρόνο και την απαιτούμενη πολιτική βούληση για την διοίκηση του οργάνου.
Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν ο Δήμαρχος έχει κάνει δεκτή την παραίτηση του κ. Δρούγκα και αν αυτό γίνει, τότε από ποιόν θα αντικατασταθεί ο πρόεδρος του ΔΛΤ.
Το ποιο πιθανό σενάριο, είναι τα αναλάβει τα καθήκοντα του προέδρου ο κ. Στρατηγός, μέχρι να βρεθεί αντικαταστάτης.
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Αντωνης says:

    Καλο θα ηταν να αναλαβει καποιος που ειναι γνωστης των προβλαματων του λιμανιου και των επαγγελματιων αυτων που εχουν σχεση με την ΘΑΛΑΣΣΑ,και οχι ατομα με απαιτουμενη πολιτικη βουληση.Φτανει πια

Σχολιάστε