Παραιτήθηκε ο Μ. Τσούκας από μέλος της ΕΤΑΠΠαραιτήθηκε από μέλος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης Πόρου, ο Χαράλαμπος Τσούκας, Πρόεδρος ενοικιαζόμενων δωματίων του νησιού, με βολές κατά του Δημάρχου Δημήτρη Στρατηγού.
Συγκεκριμένα, ο κ. Τσούκας, κατηγορεί τον Δήμαρχο Πόρου, ότι δεν υλοποιεί τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, που αφορούν προτάσεις της Επιτροπής, και θεσμικών φορέων του νησιού, με αποτέλεσμα, να μην συμβάλλει το Δημοτικό Συμβούλιο στην Τουριστική Ανάπτυξη του Πόρου, αναιρώντας τον ουσιαστικό λόγο ύπαρξης της ΕΤΑΠ.

Να υπενθυμίσουμε ότι από τον περασμένο Μάιο είχε σταλεί επιστολή / απόφαση, υπογεγραμμένη από όλα τα μέλη της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Πόρου, με την οποία δήλωναν εμμέσως πλην σαφώς την πρόθεσή τους να παραιτηθούν, εξαιτίας της πλήρους απαξίωσης του ρόλου της Επιτροπής και της μη υλοποίησης εδώ και ένα χρόνο δεκάδων προτάσεών της από την δημοτική αρχή, παρά την υπερψήφισή τους από το Δημοτικό Συμβούλιο.
Με την επιστολή τους, τα μέλη της Επιτροπής περιέγραφαν τη ζοφερή πραγματικότητα για τον τουρισμό του νησιού, καθώς και την ολοκληρωτική έλλειψη τουριστικής πολιτικής από τον Δήμο, με αποκορύφωμα την πλήρη περιφρόνηση της (αρμόδιας ακριβώς για τον τομέα αυτό) Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης, στην οποία μετέχουν.
Πηγή: mellon.gr
Σχολιάστε