Πανσέληνος, μερική έκλειψη και Πασχάλης στο Μεγάλο Νεώριο!Η πανσέληνος του Αυγούστου έφτασε και όπως μαθαίνουμε συνοδεύεται κι από μερική έκλειψη της σελήνης. Σε αυτή την τόσο ιδιαίτερη βραδιά, την Δευτέρα 7 Αυγούστου, το Poros Arts Festival, κλείνει τις συναυλίες του για φέτος το καλοκαίρι με ένα πραγματικό θρύλο της ελληνικής πόπ μουσικής.
Ο θρυλικός τραγουδιστής και μπασίστας των Ολύμπιανς. Ο Ελλήνας… Paul McCartney, o Πασχάλης, θα εμφανιστεί ζωντανά σε ένα ξέφρενο beach party με νοσταλγικά και αγαπημένα τραγούδια για όλες τις γενιές, στην παραλία του Πέτρου στο Μεγάλο Νεώριο.
Έναρξη στις 21.00. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
Μην τον χάσετε!
Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ΑΡΙΣ.ΠΑΝ. ΑΝΤΑΝΗΣ says:

  Ε! όχι και Έλληνας Paul Mc Cartney, ρε παιδιά, o Πασχάλης. Το ξεφτιλήσαμε εντελώς το ζήτημα. Είπαμε, μέχρις ενός ορίου, πέρα του οποίου δεν πάει άλλο. (Αλλιώς είναι η παροιμία, αλλά ο σεβασμός δεν μας το επιτρέπει κλπ) Για όνομα του Mc Cartney, δηλαδή. Ούτε ο Πασχάλης Αρβανιτίδης δεν θα την ήθελε αυτή τη σύγκριση. Εύχομαι να μη τη διαβάσει στο Porosnews, γιατί, ας είναι καλά ο Χριστιανός, άμα τη διαβάσει δεν θα ξαναπατήσει στον Πόρο.
  Ας ελπίσουμε ότι αν τύχει και τη διαβάσει, θα διαβάσει και το σχόλιό μου και θα σας τραγουδήσει ” Πόσο δεν μ’ αρέσει ο τρόπος που μ’ αγαπάς…”
  Με την ευκαιρία δεν είδα να γραφτεί τίποτα για την Κατερίνα Στεφανίδη που, μέσα στην καταφρόνια και τη μιζέρια που περνάμε όλοι μας, μέσα στο ψέμα και την αθλιότητα, μέσα στην Παγκόσμια δυσφήμιση της πατρίδας, βρέθηκε πάλι μια Παγκόσμια Ελληνίδα, και με απέραντη κοσμιότητα, κυριολεκτικά out of the bleu, μας εκφενδόνισε στον αέρα και αγγίξαμε το μπλέ του Ελληνικού Ουρανού. Αλλά στον Πόρο, τα φιλαράκια μου, περί άλλα τυρβάζει.
  Άρις Αντάνης (arimari@otenet.gr)

 2. ΑΡΙΣ.ΠΑΝ. ΑΝΤΑΝΗΣ says:

  “Blue”, βρε δαίμονα του τυπογραφείου, που έχεις βρει θαλπωρή στο internet. Blue, not…bleu.
  Δράττομαι της ευκαιρίας για να θυμίσω ότι τα σχόλιά μου αποτελούν 100% υποκειμενικές θέσεις, με το σκεπτικό ότι, πάλι κατά την υποκειμενική μου άποψη, δεν υπάρχει αντικειμενικότητα στη ζωή μας.
  Άρα τα σχόλιά μου επιδέχονται, φυσικά, αντισχολίων, διότι μπορεί να είναι και λάθος. (Τις πιο πολλές φορές είναι λάθος). Γι αυτό κι εγώ υποστηρίζω ότι έχω πάντα δίκιο, με μοναδικές εξαιρέσεις εκείνες τις φορές που έχω… άδικο.
  Καλά μπάνια, και η Παναγία να προστατεύει το νησί μας και όλους τους κατοίκους του, ανεξαιρέτως.
  ΑΡΙΣ. ΠΑΝ. ΑΝΤΑΝΗΣ

Σχολιάστε