Ο υπέροχος χειμωνιάτικος Πόρος στο AtlasVisual (βίντεο)DSC_002911111Ένα ακόμη καταπληκτικό βιντεάκι διάρκειας ενός λεπτού, ανακάλυψε και μοιράστηκε μαζί μας στη ομάδα μας στο Facebook, ο φίλος και αναγνώστης Χρήστος Βίκος.

Το βίντεο είναι παραγωγή μιας ξεχωριστής ιστοσελίδας του http://www.atlasvisual.com/, η οποία προβάλει τους τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας με μικρής διάρκειας βίντεο.

Στον Πόρο, πέρα από το βίντεο που σας μεταφέρουμε, το http://www.atlasvisual.com/ προβάλει ακόμη δυο βίντεο, από το Μοναστήρι της Ζωοδόχου Πηγής και τον Ναό του Ποσειδώνα. Αξίζει το κόπο να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα και να περιηγηθείτε στην όμορφη Ελλάδα μας, από τα μικρά βίντεο που θα βρείτε.

Το βίντεο που σας παρουσιάζουμε είναι σε ποιότητα HD και είναι τραβηγμένο μόνο στον παραδοσιακό οικισμό του νησιού. Η λήψεις είναι υπέροχες και χειμωνιάτικες, χωρίς να εμφανίζονται πολλοί άνθρωποι στα πλάνα με αποτέλεσμα η προσοχή του θεατή να εστιάζεται στο μοναδικό τοπίο.

Το βίντεο μας θυμίζει, ότι και το χειμώνα, ακόμη και χωρίς πολύ κόσμο, ο Πόρος είναι ένας μικρός παράδεισος και πως είμαστε πολύ τυχεροί που ζούμε εδώ.

 
Σχολιάστε