Ο Τ. Χατζηπέρος για την εκδήλωση μνήμης του Ναύαρχου Κιοσσέxatziperos1Στην εκδήλωση μνήμης και τιμής του  αείμνηστου Ποριώτη Ναύαρχου Δημήτριου Κιοσσέ, επίτιμου Αρχηγό ΓΕΝ, παρευρέθηκε το Σάββατο 6 Ιουνίου ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος.

Στον χαιρετισμό του συνεχάρη τους διοργανωτές (Δήμος Πόρου και  ΕΑΑΝ) για την πρωτοβουλία τους, 30 χρόνια μετά τον θάνατο του  ευπατρίδη Ναυάρχου. Δήλωσε ότι θεωρεί τον εαυτό του τυχερό που γνώρισε αυτόν τον σπουδαίο άνθρωπο, ο οποίος ήταν απλός αλλά όχι απλοϊκός. Ήταν ο άνθρωπος που ανταποκρίθηκε πλήρως σε κάθε κάλεσμα της πατρίδας. Παράλληλα βοήθησε κάθε έναν που βρισκόταν στην πόρτα του, που μαζί με αυτήν άνοιγε και την καρδιά του. Θα είναι αιώνια η μνήμη του.
Comments (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. merkel says:

  χέστηκε η φοράδα στο αλώνι;

 2. Poriotis says:

  Καλά έκανε να τιμήσει το συναγωνιστεί του

 3. o kakos says:

  Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι;

 4. ΠΑΚΩΜΟ says:

  Δεν καταλαβαίνω την έννοια των σχολίων της Μerkel του Porioti,και του Κakos.Αρα γε σε ποιόν αναφέρονται τα απαξιωτικά,όσο και απαράδεκτα λεκτικώς σχόλια; Εάν μεν αναφέρονται στον τιμώμενο νεκρό αποδεικνύουν άγνοια τόσο του προσώπου όσο και του βίου του.Εάν αναφέρονται στον ομιλίσαντα αντιπεριφερειάρχη θα ήθελα να τους υπενθυμίσω και να τους τονίσω ότι στις περιπτώσεις αυτές η παρουσία των θεσμικών παραγόντων,ασχέτως πολιτικών φρονημάτων ή κομματικής τοποθετήσεως προσδίδει κύρος στην εκδήλωση.Σχετικά θα υπενθυμίσω στους παλαιότερους και θα ενημερώσω τους νεωτέρους ότι κατά την κηδεία του τ.Δημάρχου ΠΟΡΟΥ Χατζηλουκά,ο τότε Δήμαρχος και αντίπαλός του Ανδρέας Βέττας,εξεφώνησε τον επικήδειο τον οποίον άρχισε με την φράση”Εις τοιαύτας στιγμάς τα πάθη σιγούν”και συνέχισε την ομιλία του πλέκοντας το εγκώμιον του εκλιπόντως,ο οποίος επαναλαμβάνω εν ζωή ήταν αντίπαλός του.Αυτά τα ολίγα περί ευπρεπείας.

Σχολιάστε