Ο Τάκης Χατζηπέρος και η «μάχη» των Περιφερειακών εκλογών…ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ-ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ-Χατζηπέρος ΠαναγιώτηςΤην ευκαιρία εκλογής Ποριώτη Αντιπεριφερειάρχη Νήσων στο πρόσωπο του Τάκη Χατζηπέρου, θα έχουν οι πολίτες του Πόρου, στην αυριανή επαναληπτική εκλογική αναμέτρηση για την Περιφέρεια Αττικής.

Ο συνδυασμός της Ρένας Δούρου  με υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Νήσων τον Τάκη Χατζηπέρο, θα διεκδικήσει με αξιώσεις  την νίκη την Κυριακή 25/5, με αντίπαλο τον συνδυασμό του Γιάννη Σγουρού.  Να σημειώσουμε ότι την περασμένη Κυριακή, εκτός από τον κ. Χατζηπέρο, ήταν υποψήφιος και ο Δήμαρχος Πόρου Δημήτρης Στρατηγός, με το ψηφοδέλτιο του κ. Κουμουτσάκου, που όμως τελικά δεν κατάφερε να διεκδικήσει την εκλογή στον δεύτερο γύρο.

Να θυμίσουμε ότι την περασμένη Κυριακή, η Ρένα Δούρου είχε λάβει το 23,80%, έναντι του 22,11% που είχε λάβει ο Γιάννης Σγουρός. Στον Πόρο ο κ. Σγουρός είχε λάβει 23,36% και η κα Δούρου 21,43%.

Από τους τοπικούς πολιτικούς παράγοντες, μοναχά  ο πρώην υποψήφιος δήμαρχος Πόρου Σπύρος Σπυρίδων, στηρίζει έμπρακτα την υποψηφιότητα του Γιάννη Σγουρού, παρά την υποψηφιότητα του συμπολίτη μας Τάκη Χατζηπέρου με την Ρένα Δούρου.

Χαρακτηριστικά, πριν από μερικές μέρες ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Κατσικάρης ,δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, φωτογραφία , όπου σε προεκλογική περιοδεία στον Πειραιά, εμφανιζόταν ο κ. Σπυρίδων στο πλευρό των κ.κ. Σγουρού και Κατσικάρη.

sgourΣύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα, μια μέρα μόλις πριν τις εκλογές, παρατηρείται έντονη κινητοποίηση από τον κ. Σπυρίδωνα και τους συμβούλους του στον Πόρο, προκειμένου να προωθήσουν την υποψηφιότητα του Γιάννη Σγουρού.

 
Σχολιάστε