Ο Πόρος στο δημοφιλέστερο ρωσικό κανάλι “Russia 1” (video)Στο επίκεντρο της δημοφιλέστερης πρωινής εκπομπής της Ρωσίας «Utro Rossii» του Ομοσπονδιακού καναλιού “Russia 1”, βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα ο Πόρος και οι άνθρωποι του.
Το πολυμελές συνεργείο του Ρωσικού Ομοσπονδιακού τηλεοπτικού καναλιού «Russia1», συνοδεία στελέχους του Ε.Ο.Τ. Ρωσίας, βρέθηκε στον Πόρο 11 – 13 Ιουνίου, προκειμένου να κινηματογραφήσει πλάνα για ρεπορτάζ που αφορά την Ελλάδα, τους ανθρώπους και τα προϊόντα της και θέματα που αφορούν την κουλτούρα, την διατροφή και την ποιότητα ζωής στη χώρα μας.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι το ομοσπονδιακό κανάλι «Russia1», είναι το δημοφιλέστερο στη Ρωσία, με κοινό που αγγίζει το 98,5% του Ρωσικού πληθυσμού και επιπλέον 50 εκ. θεατές στις πρώην Σοβιετικές Δημοκρατίες και τις χώρες της Βαλτικής.
Στο πρώτο ρεπορτάζ, παρουσιάζεται η καλλιέργεια της ελιάς και η παραγωγή ελαιόλαδου στον Πόρο και την Τροιζηνία, μέσα από συνεντεύξεις των κ.κ. Γιώργου Κωστελένου και Γιώργου Κουτουζή.

Στο δεύτερο ρεπορτάζ, παρουσιάζεται το Λεμονοδάσος και το λεμόνι, μέσα από συνέντευξη του κ. Τάσου Γκούμα, ενώ παρουσιάζεται και η Ελληνική φιλοξενία μιας τυπικής ελληνικής οικογένειας όπως του κ. Γιάννη Μουρτζούκου.

Τέλος, στο τρίτο και τελευταίο βίντεο, ο παρουσιαστής του ρεπορτάζ Artemiy Simonyan συνομιλεί με τον κ. Μιχάλη Χατζηπέρο και τη σύζυγο του Βασιλική.
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Μαρινα Tsiniaris says:

    Poli orea ! Efxaristo !

Σχολιάστε