Ο Κώστας Γκιών νέος Πρόεδρος του Δ.Σ. Πόρου – Υποψήφιος δήμαρχος και στις επόμενες εκλογές ο Γιάννης Δημητριάδης (βίντεο & φωτογραφίες)Σε ειδική συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 5 Μαρτίου και που παρακολουθήσατε σε απευθείας μετάδοση από το porosnews.gr στην αίθουσα του Συγγρού, εκλέχθηκαν από το Δημοτικό Συμβούλιο Πόρου το Προεδρείο του και τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής για την περίοδο 2017 – 2019.
Κατόπιν πρότασης του Δημάρχου Γιάννη Δημητριάδη, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εκλέχθηκε ο Κώστας Γκιων με 12 ψήφους υπέρ και 5 λευκά, και Γραμματέας ο Γιώργος Καΐκας, ενώ, κατόπιν πρότασης της μειοψηφίας, Αντιπρόεδρος εκλέχθηκε ο Δημήτρης Μωρόπουλος.


Μέλη της Οικονομικής Επιτροπής εκλέχθηκαν, από την μεριά της πλειοψηφίας, εκτός από τον Δήμαρχο, οι Κώστας Δόσκαρης, Ελένη Κανατσίδη, Γιώργος Κουτουζής και Τάσος Παπαχρήστου (με αναπληρωτές τους Γιώργο Καΐκα, Θοδωρή Χαρακλάνη και Βαγγέλη Τζάνο) και, από την μεριά της μειοψηφίας, οι Βαγγέλης Ζεντέλης και Ματούλα Μητσιοπούλου (με αναπληρωτές τους Δημήτρη Μωρόπουλο και Γιώργο Μάνδηλα).

Κατά την τοποθέτησή του, ο Δήμαρχος ευχαρίστησε την Ελένη Κανατσίδη για την επιτυχημένη θητεία της στην θέση της Προέδρου, καθώς και τους υπόλοιπους συμβούλους της παράταξής του για την διαθεσιμότητα τους και για την έλλειψη ανταγωνισμού μεταξύ τους σε ό,τι αφορά τον καθορισμό των αρμοδιοτήτων τους, τις οποίες ανακοίνωσε ακολούθως: Αντιδήμαρχος με αντιμισθία αρμόδιος για διοικητικά θέματα: Τάσος Παπαχρήστου, Αντιδήμαρχος αρμόδιος για θέματα Τεχνικών Υπηρεσιών: Γιώργος Κουτουζής, εντεταλμένη σύμβουλος Τουρισμού και προτεινόμενη για νέα Πρόεδρος Τουριστικής Επιτροπής: Ελένη Κανατσίδη, εντεταλμένη σύμβουλος Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας: Μαρία Βαρβάρου, εντεταλμένος σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας: Βαγγέλης Τζάνος.

Τέλος, ο Γιάννης Δημητριάδης ανακοίνωσε την εκ νέου υποψηφιότητά του για την θέση του Δημάρχου Πόρου στις δημοτικές εκλογές του 2019.
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Ανδριανόπουλος Μπάμπης says:

    Καλή και παραγωγική θητεία στον εκλεκτό φίλο και συνάδελφο Κώστα Γκιων!

Σχολιάστε