Ο Επαγγελματικός Σύλλογος Πόρου θα υποδεχτεί τους ιστιοπλόους του BLUE CUPimages (1)Έπειτα από πρόταση του προέδρου του Συλλόγου Πολιτών και Καταναλωτών Πόρου και επαγγελματία του κλάδου του θαλασσίου τουρισμού κ. Βαγγέλη Βίκου, της εταιρείας Vernicos Yachts και του Δήμου Πόρου, ο Εμπορικός & Επαγγελματικός Σύλλογος Πόρου, θα συμμετάσχει σε λιτή τελετή υποδοχής των Ιστιοπλόων που μετέχουν στο Blue Cup, το απόγευμα της 28ης Οκτωβρίου πλησίον της Ξύλινης Προβλήτας. Αυτή η συμμετοχή θα αποτελέσει τη πιλοτική έναρξη ανάλογων δράσεων του Εμπορικού-Επαγγελματικού Συλλόγου Πόρου για την προβολή του νησιού και των Επιχειρήσεων του.
Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Πέμπτης 24/10, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, αφού χαιρέτισε την πρωτοβουλία για υποδοχή, εξέφρασε τους φόβους του, ότι από τη στιγμή που η πρωτοβουλία αυτή δεν καλύπτεται θεσμικά από το ΔΣ. ή το ΔΛΤ, μπορεί να αντιμετωπίσει προβλήματα νομιμότητας από το Λιμεναρχείο Πόρου, φέρνοντας ως παράδειγμα την πρόσφατη διοργάνωση του ΝΟΠΤ, όπου το Λιμεναρχείο «έκοψε» πρόστιμο στον όμιλο για κάποια παράβαση.
Λαμβάνοντας τον λόγο ο Δήμαρχος Πόρου, διαβεβαίωσε τον κ. Δημητριάδη ότι έχει έρθει σε συνεννόηση με τους εμπλεκόμενους φορείς, και θα υπάρξει κανένα πρόβλημα για την εκδήλωση, που επιτρέποντος του καιρού θα πραγματοποιηθεί μπροστά στο Γυμνάσιο, ενώ σε αντίθετη περίπτωση στην αίθουσα του Συγγρού.
Παρακάτω, μπορείτε να διαβάσετε την επιστολή του ΕΕΣΠ, προς τους επαγγελματίες του νησιού.
15. ΕΠΙΣΤΟΛH ΓΙΑ BLUE CUP 20-10-2013
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Οφείλουμε να σημειώσουμε πως εκτός του Ε.Ε.Σ.Π, στην πρωτοβουλία αυτή σημαντική συμμετοχή θα έχει και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών ” Η Ποριώτισσα”.

Σχολιάστε