Ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου και οι τιμώμενοι εκπαιδευτικοίΟ Δήμος Πόρου, ανακοίνωσε το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων της Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940.
Η επίσημη Δοξολογία θα τελεσθεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου στις 10.45 και αμέσως μετά οι αρχές και ο λαός της πόλης θα μεταβούν στην πλατεία Ηρώων όπου θα πραγματοποιηθεί Δέηση υπέρ των πεσόντων, κατάθεση στεφάνων και παρέλαση από τους μαθητές των σχολείων του Πόρου και από την Δημοτική Φιλαρμονική.
Με το πέρας της τελετής η Δημοτική Αρχή θα δεξιωθεί τις αρχές και τον λαό του Πόρου στο κτήριο Συγγρού, όπου θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη βράβευση των επιτυχόντων μαθητών του Λυκείου μας στα Α.Ε.Ι. και τα Τ.Ε.Ι. και θα δοθεί αναμνηστικό χρηστικό δώρο με την ευγενή χορηγία της επιχείρησης ΄΄ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΝΕΔΗΚ Α.Ε. ΄΄
Στα πλαίσια αυτής της λιτής, αλλά ουσιαστικής εκδήλωσης ο Δήμος Πόρου θα τιμήσει τους εκπαιδευτικούς Γεώργιο Μακρή και Χαράλαμπο Ανδριανόπουλο για την 35ετή θητεία τους στην εκπαίδευση και την μακρά υπηρεσία και προσφορά τους σε σχολεία του Πόρου.
Σχολιάστε