Ο Δήμος Πόρου στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα ARISTOIL για τους παραγωγούς του ελαιολάδουελιαΟ Δήμος Πόρου, μέλος του Ευρωπαϊκού Ομίλου Εδαφικής Συνεργασίας (ΕΟΕΣ) ΕΥΞΕΙΝΗ ΠΟΛΗ, συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα ARISTOIL, που ως στόχο έχει την «Ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας του κλάδου του ελαιολάδου μέσω της ανάπτυξης και εφαρμογής καινοτόμων μεθόδων παραγωγής και ελέγχου ποιότητας σχετικά με τις ευεργετικές για την υγεία ιδιότητες του».

Με τη συμμετοχή μας θέλουμε να στηρίξουμε τους ελαιοκαλλιεργητές μας, αναδεικνύοντας τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του ελαιολάδου μας. Ο ΕΟΕΣ ΕΥΞΕΙΝΗ ΠΟΛΗ και η ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ του Παν. Αθηνών θα συνεργαστούν μαζί μας για ενημέρωση των αγροτών μας, τον έλεγχο των ποιοτικών – υγειοπροστατευτικών χαρακτηριστικών του ελαιολάδου και την εκπαίδευσή τους στην ποιοτική παραγωγή. Θέλουμε να αναδείξουμε το γεγονός ότι η περιοχή μας διαθέτει ένα από τα καλύτερα ελαιόλαδα της Μεσογείου.

Καλούμε τους ελαιοπαραγωγούς που θέλουν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα να επικοινωνήσουν με το γραφείο Δημάρχου, υπεύθυνος κ. Μ. Στεφανίδης – τηλ. 2298320512, e-mail synergatis1@poros.gr.
Σχολιάστε