Ο Δήμος Πόρου θα τιμήσει τον τ. Δήμαρχο Στέλιο ΣολομωνίδηΤο Σάββατο 7 Ιουλίου, ώρα 9 μ.μ. ο Δήμος Πόρου θα πραγματοποιήσει στο υπαίθριο αμφιθέατρο Συγγρού εκδήλωση με τίτλο «Από το Μάσσαρι Κύπρου στον Πόρο: η πορεία της οικογένειας Σολομωνίδη – Στέλιος Σολομωνίδης: ο γιατρός, ο δήμαρχος, ο άνθρωπος» για να τιμήσει τον τ. Δήμαρχο και γιατρό Στέλιο Σολομωνίδη για την πολλαπλή προσφορά του στο νησί του Πόρου.
Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Μάσσαρι Κύπρου Δρ. Ελευθέριος Αντωνίου, ο Πρωτοπρεσβύτερος Ηλίας Δροσινός, ο Διευθυντής της Χατζοπουλείου Βιβλιοθήκης κ. Γιάννης Μανιάτης, ο τ. υφυπουργός Παιδείας κ. Γιώργος Καλός και ο Δήμαρχος Πόρου Δημήτρης Στρατηγός ο οποίος και θα υλοποιήσει την 74/2012 ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. Πόρου, απονέμοντας στον τιμώμενο κ. Σολομωνίδη την ύψιστη τιμητική διάκριση που προβλέπεται από τον Δήμο μας για όσους προσφέρουν ξεχωριστές υπηρεσίες στον τόπο μας, το μετάλλιο Τιμής και Ευποϊίας.
Στα πλαίσια της εκδήλωσης που είναι ανοικτή για το κοινό προκειμένου να αποτίσουν φόρο τιμής όλοι οι κάτοικοι του Πόρου, θα λειτουργήσει έκθεση στην αίθουσα εκδηλώσεων του κτηρίου Συγγρού με φωτογραφίες – ιστορικά στοιχεία από το Μάσσαρι της Κύπρου (τόπος καταγωγής της οικογένειας Σολομωνίδη) και από τον Πόρο (τόπος εγκατάστασης και μόνιμης κατοικίας) η οποία θα είναι επισκέψιμη πριν την έναρξη της εκδήλωσης και με το πέρας της.
Δείτε την ανοικτή πρόσκληση – πρόγραμμα του Δήμου Πόρου για την Τιμητική Εκδήλωση.
Δήμος Πόρου Πρόσκληση – Πρόγραμμα Τιμητικής Εκδήλωσης Σολομωνίδη
Comments (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Παν. Χατζηπέρος says:

  Μιά παροιμία λέει “κάλιο αργά παρά ποτέ”.
  ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ!!!! ¨Ηταν μιά απόφαση που έπρεπε να είχε ληφθεί πρίν από χρόνια.
  Ο Στέλιος πάνω απ’ όλα είναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ, είναι Ανθρωπος της προσφοράς καί το αποδεικνύει ΚΑΘΕ μέρα-ΚΑΘΕ ώρα-ΚΑΘΕ λεπτό.
  ¨Οτι κάνει το κάνει με την καρδιά του.
  Τ’ αποδεικνύει το εγκάρδιο χαμόγελο του.
  Είναι ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ο ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ, ο ΦΙΛΟΣ, ο ΓΙΑΤΡΟΣ, ο ΠΑΡΥΓΟΡΙΤΗΣ.
  Είναι αυτός που θα τρέξει οποιαδήποτε ώρα της ημέρας καί της νύκτας στον οποιονδήποτε συνάνθρωπο το έχει ανάγκη.
  Το τηλέφωνο του είναι ΠΑΝΤΑ ανοικτό.
  Είναι ένα ζωντανό παράδειγμα γιά όλους εμάς κι ιδιαίτερα γιά τους νέους γιατρούς.
  Δέν υπολόγισε ποτέ το χρήμα καί γι’ αυτό είναι ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΣ!!!!!!!!!!!!! γιατί χαίρει της ΑΓΑΠΗΣ κι ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ όλων ημών.
  “Η ΗΔΟΝΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΗΔΟΝΗ”.

 2. Άρις Αντάνης says:

  ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΑΚΗ ΧΑΤΖΗΠΕΡΟ. ΚΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ:
  “Ε Γ Κ Ρ Ι Ν Ω Κ Ι Ε Π Α Υ Ξ Α Ν Ω”
  ΑΡΙΣ ΑΝΤΑΝΗΣ

 3. Ελευθέριος Αντωνίου says:

  Εκ μέρους της κατεχόμενης Κοινότητας Μάσαρη, γενέτειρας του Σόλων Σολωμή, προγόνου του κ. Στέλιου Σολομωνίδη,Θα ήθελα να ευχαριστήσω για άλλη μία φορά τον υπέροχο κόσμο του Πόρου, το Δημοτικό Συμβούλιο, τις δημοτικές υπηρεσίες αλλά και τον ίδιο τον φίλο Δήμαρχο Πόρου για τη διοργάνωση της συγκινητικής τιμητικής εκδήλωσης προς το πρόσωπο του αξιοσέβαστου γιατρού, πρώην Δημάρχου Πόρου και κυρίως του Ανθρώπου Στέλιου Σολομωνίδη. Ενέργειες σαν κι αυτές δεν τιμούν μόνο τον ίδιο, αλλά παράλληλα τιμούν και όλους εσάς που περιβάλλετε με αγάπη, σεβασμό κι εκτίμηση τον Κύριο Στέλιο Σολομωνίδη.
  Τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου, νοιώθουμε πολύ τυχεροί που στο πρόσωπο του κ. Σολομωνίδη ανακαλύψαμε πραγματικά τόσους πολύ καλούς εγκάρδιους φίλους στο όμορφο νησί του Πόρου.
  Με εκτίμηση
  Ελευθέριος Αντωνίου
  Πρόεδρος(Κατεχόμενης)Κοινότητας Μάσσαρι Κύπρου

Σχολιάστε