Ομόφωνες αποφάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πέμπτης 12/2IMGP7747Η Τσικνοπέμπτη ήταν μια απλή Πέμπτη για την δημοτική αρχή, αφού πραγματοποιήθηκε κανονικά η συνεδρίαση του Δ.Σ. το μεσημέρι στις 15:00. Η συνεδρίαση ολοκληρώθηκε σε χρόνο ρεκόρ (13 λεπτά). Οι αποφάσεις που πάρθηκαν και στα πέντε θέματα της ημερήσιας διάταξης, ήταν ομόφωνες.

Ειδικότερα, εγκρίθηκε η υπ’ αριθμ. 192/2014 Απόφαση  του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πόρου  για τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικών Υπηρεσιών του ΔΛΤ Πόρου, η οποία θα δώσει «πράσινο φώς» για την πρόσληψη δύο εισπρακτόρων για την είσπραξη λιμενικών τελών.

Το 2ο Θέμα αφορούσε την Έγκριση εισηγητικής έκθεσης Δ’ τριμήνου γιά εκτέλεση προϋπολογισμού Δήμου Πόρου έτους 2014.

Το 3ο Θέμα αφορούσε την έγκριση της υπ’ αριθμ. 1/2015 Απόφασης της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας (κατανομή λειτουργικών εξόδων στα σχολεία).  Συγκεκριμένα, κατανέμονται 8 χιλιάδες ευρώ στην Πρωτοβάθμια και 7 χιλιάδες ευρώ στη Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή.

Το 4ο Θέμα αφορούσε χορήγηση παράτασης ωραρίου λειτουργίας μουσικών οργάνων για το έτος 2015 σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Τέλος, εγκρίθηκε η μετακίνηση της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου στην Αθήνα για συμμετοχή σε σεμινάριο (Συνέδριο για την διαχείριση των απορριμμάτων).
Σχολιάστε