Οκτώ οι Ποριώτες και Τροιζήνιοι υποψήφιοι στις προσεχείς βουλευτικές εκλογέςeklogesΟκτώ συνολικά είναι οι υποψήφιοι βουλευτές που έλκουν την καταγωγή τους από την Τροιζηνία και συμμετέχουν στις βουλευτικές εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου. Αναλυτικά, στην Α’ εκλογική περιφέρεια Πειραιά και Νήσων, με τον ΣΥΡΙΖΑ κατεβαίνει ο καθηγητής Κωνσταντίνος Δουζίνας, με το Ποτάμι η Παναγιώτα Ξυλάκη, που οι γονείς διαμένουν στην Κυψέλη Μεθάνων, ο Χρήστος Πάλλης, με το ΠΑΣΟΚ που πήρε τη θέση του Αργύρη Οικονόμου. Υπάρχουν άλλοι δύο Ποριώτες που είναι στη λίστα των υποψηφίων βουλευτών της Ένωσης Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη, ο αντιναύρχος Τάσος Κατσάρης και ο Νικόλαος Νόσης του Δημητρίου. Επίσης στην Αργολίδα κατεβαίνει ο Πέτρος Μούγιος, από την Αγία Ελένη, με τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Τέλος είναι υποψήφιος με την Δημιουργία Ξανά του Τζήμερου, ο Πάνος Θεοχάρης. Στη Β’ Αθήνας με την Πατριωτική Ένωση κατεβαίνει ο Μεθενίτης Δημήτρης Γεωργιλάς.

Υπενθυμίζεται ότι δεν είναι υποψήφιοι σε αυτές οι εκλογές η Ρίτσα Δαρσινού που ήταν υποψήφια με το ΚΙΔΗΣΟ του Γ. Παπανδρέου και ο Δημήτρης Πάνου, που ήταν με το ΕΠΑΜ. Επίσης από τους παλαιότερους πολιτευτές δεν θα είναι υποψήφιος ο Σπύρος Σπυρίδων, ενώ για ακόμη μία φορά δεν είδαμε τα ονόματα των δύο πρώην βουλευτών και υπουργών, του Μανώλη Μπεντενιώτη και του Γιώργου Καλού. Στις εκλογές του 2012 υποψήφια στο Επικρατείας με τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν η Κατερίνα Γιαννάκη.
Συμπερασματικά, μπορούμε να πούμε ότι διαθέτουμε και πολλούς υποψηφίους και πολλούς πολιτευτές και πολιτευόμενους.

http://mymethana.gr/?q=node/1908

 
Comments (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Aν ο Πάνος Θεοχάρης είναι ο τακτικός σχολιαστής του poros news, μου κάνει εντύπωση ότι κατεβαίνει με το κόμμα του Τζήμερου. Ο κ. Πάνος Θεοχάρης, παρά τις όποιες διαφορές απόψεων, μοιάζει ευπρεπής και ο σχολιασμός του είναι κόσμιος, αν θυμάμαι καλά.

    Αντιθέτως, ο λόγος του Τζήμερου, έτσι όπως εκφράζεται δημοσίως μέσα από τα μέσα της λεγόμενης κοινωνικής δικτύωσης, ξεπερνά τα όρια της χυδαιότητας. Και έχει δώσει κι άλλα δείγματα επιλογών υποψηφίων του με χυδαιότατο δημόσιο λόγο. Αδυνατώ να εννοήσω ότι υπάρχουν σοβαροί άνθρωποι που τον ακολουθούν. Αν, λ.χ., τον ακολουθούσε ο Χειμωνάς, που ομοίως εκφράζεται χυδαία και είναι των αυτών νεοφιλελεύθερων απόψεων, δεν θα μου έκανε καμμία εντύπωση.

  2. Όσο για τους υποψήφιους του Λεβέντη, τι να πω; Ομιλούν οι ίδιες οι φαιδρότητεςτου πρώην “καναλάρχη” που πούλησε στον Γιώργο Κουρή τον τηλεοπτικό σταθμό – κάτι που δεν του ανήκε γιατί απλώς είχε καταλάβει την συχνότητα – και που ξαφνικά τον θυμήθηκαν οι συνάδελφοί του “καναλάρχες” και τον σπρώχνουν μπας και αρπάξει ψήφους από άσχετους που δεν γνωρίζουν περί τινος πρόκειται.

  3. sporty says:

    Μιλάει η Κατερίνα που το κόμμα της ΑΠΕΛΥΣΕ εργαζομένους χωρις αποζημίωση για να πουλήσει ο Κουτσούμπας το σταθμό του;

    Λιγο τσίπα ρε παιδια. Μην καταδικάζουμε αυτά που χάφταμε ως τώρα. Κατερινα βρες κάτι άλλο να πεις για το Λεβέντη κι οχι αυτα που μας θυμίζουν τις δικές σας βρωμιες.

Σχολιάστε