Οι υποψήφιοι για το Δ.Σ. του Εμπορικού – Επαγγελματικού Συλλόγου ΠόρουLOGO-_._._._Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι εκλογές για το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού – Επαγγελματικού Συλλόγου Πόρου, που θα διεξαχθούν αύριο Τρίτη 19 Ιανουαρίου στο κτήριο Συγγρού από τις 3μμ έως τις 6μμ.

Το βράδυ της Κυριακής, ανακοινώθηκαν τα ονόματα των υποψηφίων για το 7μελές Διοικητικό Συμβούλιο και την 3μελή Ελεγκτική Επιτροπή στις εκλογές της Τρίτης. Τα μέλη του Συλλόγου, μπορούν να σημειώσουν μέχρι 7 σταυρούς στις εκλογές για το Δ.Σ. και μέχρι 3 σταυρούς για την Ε.Ε.

Οι υποψήφιοι είναι με αλφαβητική σειρά οι ακόλουθοι:

Υποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο:
ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΓΚΟΓΚΟΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΚΑΙΚΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΚΑΝΑΤΣΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΚΟΥΝΕΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
ΛΙΒΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΜΑΣΤΡΟΠΕΤΡΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ
ΜΟΥΡΤΖΟΥΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΜΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΠΑΥΛΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ
ΣΟΥΡΤΖΙΝΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΣΥΞΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Υποψήφιοι για την Ελεγκτική Επιτροπή:
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΙΝΤΥ
ΔΟΣΚΑΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΚΟΥΤΟΥΖΗ ΕΛΕΝΗ

10862_1657075684541037_292588249537176254_n

 

 
Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Με αφορμή σημερινό (18/1) δημοσίευμα ηλεκτρονικής εφημερίδας, σχετικά με τους υποψηφίους για το Δ.Σ και της Ελεγκτικής Επιτροπής του Ε.Ε.Σ.Π., οφείλω να δηλώσω την ΠΛΗΡΗ και ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΗ αντίθεση μου στη κατευθυνόμενη σταυροδοσία και αντίστοιχα στην μείωση του έργου κάθε συναδέλφου και ειδικά του Προέδρου. ΟΛΟΙ οι 18 υποψήφιοι είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ και ΑΞΙΟΙ συνάδελφοι !!!

  Τα προηγούμενα 3,5 χρόνια τα μέλη του τωρινού Διοικητικού Συμβουλίου, λειτουργήσαμε σαν μια ΟΜΑΔΑ. Όλοι είχαμε τις προσωπικές μας απόψεις αλλά ΠΑΝΤΑ βάλαμε το συμφέρον του Συλλόγου και των μελών του, ΠΑΝΩ από παρατάξεις και προσωπικά συμφέροντα.

  Τόσο εμείς που αποτελούμε το τωρινό Δ.Σ όσο και οι νέοι υποψήφιοι, θα πρέπει να συνεχίσουν να λειτουργούν ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ από Πολιτικές ή Δημοτικές Παραταξιακές Επιρροές και να λειτουργούν σαν ομάδα και όχι σαν μεμονωμένα άτομα.

  Δημήτρης Συξέρης
  Γενικός Γραμματέας Ε.Ε.Σ.Π.

 2. Μαρία says:

  Ευτυχώς που μας υπέδειξε ο Λαζαρίδης ποιους να ψηφίσουμε. Μετά από αυτό, και να θες δεν τους ψηφίζεις.

Σχολιάστε