Οι τουρίστες μιλούν στον Πόρο για την εμπειρία τους από την Ελλάδα (βίντεο)
Ένα ενδιαφέρον βίντεο, γυρισμένο στον Πόρο, αλιεύσαμε στο YouTube. To video είναι παραγωγή του Άρη Ζεντέλη και πρόκειται για μίνι συνεντεύξεις αλλοδαπών τουριστών, με θέμα την εμπειρία τους από τις διακοπές στην Ελλάδα.

Η κινηματογράφηση του βίντεο έγινε το καλοκαίρι του 2016, και αναρτήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο.

Οι τουρίστες που μιλάνε στην κάμερα, προέρχονται από την Γερμανία, τις ΗΠΑ, την Ολλανδία, την Γαλλία και την Αγγλία και αναφέρουν τις εμπειρίες τους από τα μέρη της Ελλάδας που επισκέφθηκαν, όπως επίσης και τι τους έκανε εντύπωση από την κουλτούρα και τους ανθρώπους της Ελλάδας.

Από όσους μιλήσαν, ένα ζευγάρι Ολλανδών έδειξε να γνωρίζει καλύτερα τον Πόρο, καθώς ανάφεραν ότι κολύμπησαν σε ερημική παραλία στα δυτικά του νησιού, ενώ εκτίμησαν και τα κεράσματα στις ταβέρνες του Πόρου, κάτι που δεν συμβαίνει στην πατρίδα τους.

Το βίντεο περιέχει αγγλικούς υπότιτλους και είναι αρκετά χρήσιμο, καθώς μεταφέρει τις απαιτήσεις και τις εντυπώσεις των αλλοδαπών τουριστών από την Ελλάδα.

Όπως δείχνουν όλα τα στοιχεία από τις κρατήσεις μέχρι σήμερα, η φετινή χρονιά θα φέρει στη χώρα μας μεγάλο αριθμό τουριστών από το εξωτερικό και οι επαγγελματίες του κλάδου, θα πρέπει να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή στις παρεχόμενες υπηρεσίες, ώστε να κερδίσει ο Πόρος την παλιά του αίγλη, ανάμεσα τους επισκέπτες από το εξωτερικό.

Η έναρξη της τουριστικής σεζόν ξεκινά…
Σχολιάστε